Cevap: Temiz bir sayfa... Bazen yüksek biryere çıkıp,hayatı seyrederim.Geçmişe dönerim.Neleri kaçırdığımı görürüm böyle olsaydım böyle olurdu derim.Biran üzülürüm.Hayat gelip geçiyor işte.Monotonlaşan hayatın içinde kaybolduğumu görürüm.Tekrarlanan hayatlar.Düşünürüm ne yapsam da bu hayattan çıksam.Hayat sadece işe gitmek,eve gelmek,uyumak olmamalı.Hayat başka.Çok şey yapabilirim.Ama bize öğretilen şeyler var ya da zamanında bilincimize girmiş doğrular.Sorun işte bunu aşmak.
Geçmişteki kendimi affediyorum.Öyle olması gerekiyormuş.Çok utangaçtım.Utanmakta güzel bir duygu.Utandığım için belki de aşkı çok yoğun yaşadım,belki de ondan çok acı çektim.Ama duyguyu çok derin yaşadım.Bütün iliklerimle hissettim.Sadece aşkta değil çoğu duygu da.Biraz da öyle düşünmek lazım.Ezik hissettiğim zamanlar oldu.Hem de çok oldu.Ama niye dedim.Neyim eksik dedim.Hep sorguladım.Evet hayatta sessizsen bişey bilmediğini düşünüyorlar sana daha farklı davranıyorlar.Güvenmiyorlar hissediyorsun.Ama sadece doğruları yaparsan zamanla değerin anlaşılıyor.Ben nasıl olursam olayım kendimi seviyorum,iyi ki varım.Kitaplarda da dendiği gibi ben varım diye hayat var.Ben olmasam hayat zaten yok :)) |