Cevap: Nur'lu Günlük Şanaacım aşırı özgüvenine hayran kalmamak elde değil. Sen ilişkiler konusunda aşmışsın. Yine de bir parça ön yargı varsa o da ilişkilerde sıkıntıya neden olabiliyor. Canını sıkanın üzerini çizip çekip gitmek güzel bir şey olsa gerek. Çok trend olan minimalizm akımına uygun bir davranış. Hayatımda az ve öz dostlar barındırmak. Herkese hak ettiği değeri ve yeri vermek hayatında. Öyle işte ama bazıları için çok zor oluyor. Bir de şu sorun oluyor sevdiklerini kaybetmiş insanlar daha fazla kaybetmek istemedikleri için eldekilere sarılıyor. İnsan kaybetmekten bahsediyorum ölüm de olmayabilir. Hayatından çıkarmak. Bunun eşşiğine geldim yakın zamanda kaybetmek üzere iken kazandım. Poker gibiydi. Kararlıydım. Sonra o kişi hala dostum olarak kalmalı idi. Daha çok şey öğrenip öğretecektik birbirimize ve o olumlu yönde değişmişti. Ben de aynı kalmamıştım. Değişimlerimiz dostluğumuzu hala baki kıldı. Şükürler olsun. Laf açılmışken bahsetmek istedim. Bunun farkındalığını yaşattığın için de sana teşekkür ederim. Şanaa sevgiler. |