Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum 2015
Sadece kendim için yazıyorum. Bu yılın ilk yarısı biraz durağan geçti. Çok da büyük hedefler koymadım kendime. Aslında bir çok yeni var. Yaşadığım bir çok olay var.cVe bunlardan öğrendiklerim. Anne olmayı öğreniyorum. Gün be gün. Hayatımdaki en büyük değişim bu. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu aralar sık sık çocuk gelişimi ile ilgili bir şeyler okuyorum. Öğrendiğim bilgileri mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum.
Ufak tefek zaman zaman da büyük sağlık sıkıntıları yaşadığım doğrudur. Hayatım boyunca yteme problemi olmayan bir bbeek istemiştim. Çok şükür. Tanrı onu bana hediye etti. Ama bunun bonusu gelişimi önden giden bir bebeğe sahip olmak oldu ve malesef benim fiziksel gelişimim onun fiziksel gelişimi kadar hızlı olmadı. Kendimi zayıf ve güçsüz hissettiğim zamanlar olduğu doğrudur. Ama şimdi biliyorum ki ben güçlüyüm. Belki uzun süre kucağımda taşıyamıyorum, onu istediğim gibi evirip çeviremiyorum ama sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlaması için elimden geleni yapıyorumç Öyleyse yeterliyim ben. Bir ara spora başlamıştım. Sonra elimde olmayan nedenlerden ötürü bıraktım. Eşim bir süreliğine yurt dışında çalışmak için gittiğinde biz de Oğlumla bir süreliğine göçebe hayat geçmiş olduk. Taşınıp yerleşmekten ve yeniden taşınmaktan yoruldum. Bu kez gözümü kararttım. Oğlumla ikinci ayrılık süresinde evimizde başbaşa kalacağız. Taşınmak yok. Allah sağlık ve güç versin.
Bu yıl ehliyet alıp şöförlüğümü resmileştirmeyi hedef koydum.En elle tutulur hedefim bu galiba bu yıl için. Sonra bir de araba edineceğim. Öceliğimiz evdi. Arabalardan hiç anlamam. Geniş bagajı olan, ikinci el bile olsa ayağımızı yerden kesecek e rengi de hoşuma gidecek bir arabaya talibim.
Kredi borcu ödesem de borca odaklanmıyorum. Aslında borç değil bu evimize tamamen sahip olmak için kendimize zoraki tasarruf. Evimize yatırım. Taksit bile saymıyorum. Elbet bitecek biliyorum. Evimde, evimizde çok mutlu anlarımız oldu ve daha da olacak. Evimi seviyorum. Güzel yaşıyorum. İstediğim her şeyi alabiliyorum. O an alamasam bile daha sonra alabilecek parayı biriktirmek için kaynaklara sahibim. İşte gerçek bolluk bereket bilinci budur. Para bize her zaman geliyor. Şükürler olsun.
Diğer yandan manevi konularda gelişmek için programlı şifa çalışmalarına devam ediyorum. Yakında reiki 2 ödevlerimi tamamlayacağım bunun için de kendime bir tarih belirledim. Elimden geleni yapıyorum.
Şuan sağlığım için, enerjim için, ailem için sevdiklerim için, işim için, imkanlarım için ve sahip olduğum olmadığım her şey için şükürler olsun.
Sevgiler. |