Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2015, 11:16 AM   #12 (permalink)
Nurkann
Teğmen

Tesekkür: 33
49 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nurkann is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nur'lu Günlük

Bir arkadaşım var evli.Enerjisi yüksek pozitif yerinde duramayan.O öyle olunca bende yanında iyi hissediyorum.Yalnız çok igneleyeci,değişken,patavatsız,arsız olmasıda cabası.Bana canı istedigi gibi davranıyor.Ablamın baskın tavırlarından etkilenip bana hükmetmeye kadar vardırmıştı.Benim soguk ve sert oldugumu söylüyor.güvenilir ve dürüstlüğümden ötürü yürütüyor ilişkiyi.benden başka arkadaşı yok.Aslında katlanılacak biri degil.Çok uzun yıllardır arkadaş değiliz samimiyetimiz son 2 seneye dayanıyor.Bu yıllar içinde 2 3 kez arkadaşlıgımı bitirme kararı aldım.Son kez geçen yıldı görüşmeyecektim artık.Sonra bi olay yaşadı üzücü ve beni aradı.Gittim tabii.Söyledimde böyle birşey olmasaydı asla gelmezdim diye.Şimdi ortamımıza 3.arkadaş katıldı.Onunda özgüveni eksik aile baskısı fazla olan aynı zamanda maddi olarak iyi meslek sahibi bir insan.Onun daha sıcak oldugunu söylüyor.İlk başlarda dışlamışlardı.önce o arkadaş aranıyordu.tepkimi gösterdim.tersine döndü sonra.Biz bekar oldugumuz için daha sık görüşüyorduk.Onuda çagırıyorduk o evli oldugu için ve işine geldiği gibi olduğu için canı istediginde gelirdi.Dün akşam yanına oturacakken sen oturma yanıma nurkan dedi.diğer akradaşı çagırdı.bakakaldım.ne yapmam gerekiyor artık bilemiyorum.yeni olan arkadaşım daha iyi gözlemlemiş durumu.Kıskanıyordu.Daha önceki onla olan tecrübelerimde açık açık konusmam işe yaramadı.Hiç bir açıklama yapmadan görüşmeme kararı aldığımda geçimsiz diye damgalandım.Bi ara herkese rest çekmiştim.Haklıyken haksız konuma düşüyordum.

Hayatımdan çıksa üzülmeyeceğim biri..Onun gibi yaparak karşılık vermek istiyorum da.Çirkef olamıyorum.Bazende gerçekten sert olabiliyorum
Nurkann isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla