Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2015, 05:46 PM   #3 (permalink)
murat02

Tesekkür: 25
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat02 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 3 aylık dinlemeden sonra ne yapmalı?

Öncelikle ilk bir aylık dönemin içerisindeyken daha dik yürümeye başladım ve şuan bu bana normal geliyor. İlk başlarda bunun farkındaydım ama şuan bu bana gayet normal geliyor. Ben sabahları normalde kahvaltı yapmam çünkü sigara kullanıyorum ve bu sabahları bende iştahsızlık hissi uyandırıyor. Fakat telkinleri dinlediğim 2. dönemin içerisindeyken ara sıra da olsa kahvaltı yapmaya başlamıştım. Şuan da durum aynı fakat elbetteki sürekli değil. Onun dışında olaylara tepkilerim daha net olmaya başladı ve göz teması az da olsa arttı. Kendime telkinleri hiç dinlemediğim döneme göre biraz daha fazla güveniyorum faka yeterli gelmiyor. Ayrıca insanların hakkımda ne düşündüklerini çoğu zaman fazla önemsediğimi görüyorum. Ayrıca kendimi ifade etmede bazen zorluklar yaşadığımda olabiliyor. İçimde sanki beni tutan bir şeyler var. Bu telkinleri dinlemeden önce daha fazla idi. Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini eklemeyi düşünüyorum. Bu bir hataya yol açar mı? Çünkü şuan ki durumum telkinleri dinlemediğim döneme göre daha iyi.
murat02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla