Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2015, 01:42 PM   #23 (permalink)
Nurkann
Teğmen

Tesekkür: 33
49 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nurkann is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nur'lu Günlük

İnanıyorum değiştigime bir takım konularda tepkim aynı olsada..o taraflarımı törpülemeye çalışıyorum..Uzun zamandır yalnızım aslında.Bir erkeğin varlıgını unutmuşumtum..nedendir diye sorarken altından neler çıkmadıkii..çoguyla yüzleştim diğer kısmıyla hala ugraşıyorum..Hiç karşılıklı yaşamamışım aşkı sevgiyi..Bir yere kadar da kalmış hoşlantı.Ya ben çıkıyordum frekanstan ya da karşımdaki.Ergenlikte çok çirkin bir kızdım.giydiği yakışmayan.svilceli.memnuniyetsiz,bencil,suratsız hep ilgi isteyen ama vermeyen taraf.çirkinliğim yüzünden reddelişim ve saf yerine koyulmalarım,acaba ben yanlış mı anlıyorum soruları dolaşırken kendimi tanıyamam,karşımdakine göre şekillenmelerimde cabası..Genlerden miras olan ciddiyetse hiç kaybolmadı üstümden.oysaki samimi eğlenceliyimdir.tabi kendimi korunaklı bölgede tutan,kendini kaybetmeyen,kontrolü elden bırakmayan bi tarafımda var.yanımdakiler ne kadar çılgınsa korkaksa ben tam tersi davranıyordum.akışına bırakmıyordum.Ahh ne kadar AN kaçırmışım ben oysakiii
Nurkann isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla