Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2015, 11:56 PM   #6 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen

mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim hikayem yeni başlıyor :)

Tekrardan merhaba :)
Bugün farkındalıklarımdan bahsedeceğim. Benim iç sesim tam bir fiyasko, tam bir maço çabasını anlıyorum beni korumak istiyor ama yanlış bir şekilde yapıyor iç sesim sürekli olumsuz konuşuyor. Bu benim hayatıma verdiğim kararlarıma yansıyor. Nolur sus artık diyorum :) Formda okudum bir arkadaş nefes egzersizleri ve Theta Music ile bundan bir anlığına da olsa kurtulabileceğimizi yazmış. Ben nefes egzersizini denedim gerçekten oldu.Bazen farkında olmadan olumsuz konuşsada iç sesim yakaladıkça susturuyorum. Telkinlerle bunu aşabileceğimi düşünüyorum.Tabi yılların birikimi bir anda yok olmasını bekleyemeyiz. Bugün sevgilim bana iç sesin bana güvenmiyor dedi. Bu sözleri söylerken eminim çok üzgündü. Ama güvenmesi gerek iç sesimin ona çünkü ben onu çok seviyorum. Birde rüyalarım. Bilmiyorum galiba eski suçluluk duygularımı atıyorum. Gece bir çok rüya gördüm. Bir tanesinde küçük bir çocuk vardı biraz sapık bir çocuk ben anneme üstünü çıkar soyun dedim o da beni kovdu tarzı bir şey diyordu sonra bana sende üstünü çıkar diyordu üstüme geliyordu. Aklıma ben küçükken bir kere mahalledeki erkek arkadaşlarım sapıklık anlamında bir şey yapmışlardı o geldi. Acaba dedim içimde hala o zamanlardan bir parça, bir suçluluk mu var. Sonra bir tane daha rüyam var o da sevgilim arıyor bodrumda oluyor o zaman yaz mevsimi. Ben insanların resimlerini çizeceğim sokakta öyle para kazanacağım diyor. Benim hemen karşı çıkıyorum hayır diyorum aklıma böyle bikinili kızların resimlerini çizdiği vs geliyor. Bu rüyayı da olumsuz düşüncelerime bağladım bir olayın hemen olumsuz tarafını en kötü tarafını görmeme sanki iyi tarafı yokmuş gibi. Birde bugün bir şey öğrendim. Telkinleri 8 saat dinlemek yeterliymiş ben gece gündüz dinliyordum. Fazla dinlemek etki süresini kısaltmazmış. İşte bugünde böyle biraz olumsuz. Birde sizinde bazen ağlayasınız geliyor mu bu bana bu aralar çok oluyor özellikle tek başınayken. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Mutlu kalın :)
mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla