Cevap: Merhaba, Sevgili mutluhayatim nasıl alintilama yapacagimi bilmedigimden mesajiniza bu şekilde cevap verdim. Otizmi bir hastalik olarak görse idim, bu site yerine drlar veya ilac kullanıp yorumlarını birbirlerine aktaran sitelerde olurdum. Doğru yerin burasi ve gidişatı degistirmek icin burayi sectim. Olumsuz kelimeleri atin demissiniz ya, başımdan geçenleri nasil olumlu sozcuklerle anlatabilirdim bilmiyorum. Otizm nedir biliyor olabilirsiniz ama yaşayan ailelere sorun bogusmak kelimesi bile az kalır. Siz cok mutlu Bebeğinizin bir sabah kalktığında konusmadigini yuzunuze bakmadigini size yokmussunuz gibi davrandigini yemek dahi yemek istemedigini hayal edebiliyormusunuz. Biz yaşadık. 2.5 yasindaki yavrumun kendini koparircasina isirmasini engelleyemedim... ve daha pek çok şey. .. bunlar ailesi olarak bizim yasasiklarimiz... ya onun ne yasadigi asla onu bilemedim... bize yemek yiyip kakasini yapmaktan başka hicbirsey yapamazsınız diyen 4 ayri prof.dr a karşı durduk. Oğluma % 90 in bilen üzerinde rapor verdiler. Ama biz hiçbirini dinlemedik. Kendi dogeularimiz ile hareket ettik. Egitimini evde bizzat ben verdim. Çok sey degistirdik hayatimizda. Yavrum suan cok iyi. Ama ben hala daha ne yapabilirim diye arastiriyorum. Ben anneyim... suan buraya bunlari yazmak icin harcadigim zaman dahi yavrularimdan caldigim zamandir
Ben gunde 13 saat iste geciren bir anneyim. Ve yardim istiyorum... |