Alıntı:
sancem Nickli Üyeden Alıntı
1- kucuk oglum 4 yasinda. Otizmle boğuşuyor (uz). Ona telkin dinletebilirmiyim? Ornegin gece uyurken. Dinletmemin faydasi olurmu? Bu konuda deneyimi olan varsa görüşlerini öğrenmeyi isterim. Telkin olarak ne önerirsiniz. 2- 13 yaşındaki büyük oğlumun cok ciddi özgüven Sorunları var. Özellikle tek başına uyumak cocuk icin eziyet. Tek ilgisi pc ve telefon ile oyun oynamak yönünde. Ders yüzü açtığı yok ama hep taktir getiriyor. Hangi telkin ise yarar.3- eşim son derece şanssız. Elini attigi her iş ters gider ilk kez şans yuzune guldu ama ondada bir terslik olacak diye çok korkuyor. Bu son şansı kaybederek yaşamaktan o da biz de cok yorulduk. 2 haftalik çok ciddi stresli ve dogru karar vermesi gereken bir zaman dilimi var. Onun bu donemi rahat gecirebilmesi icin ne yapabilirim. Hepinize şimdiden teşekkürler. .. |
Oğlunuz kaç yaşında size önerebileceğim çok güzel bir tedavi yöntemi var..
bu arada hayatım değişti.com'un çok eski bir üyesiyim fakat uzun zaman siteye girmediğim için rumuz ve şifremi hatırlaamadığım için yeniden üye oldum..telkin cd lerinin benim üzerimdeki etkisini zaman içerisnde anlatacağım inşallah..sevgiler ;)