Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2015, 01:47 PM   #35 (permalink)
Nurkann
Teğmen

Tesekkür: 33
49 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nurkann is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nur'lu Günlük

Geçen hafta bir magazadan alışveriş yaptım kasaya gittim bekliyorum kasiyer birşeyle ugraşıyordu.Arkamdan zınk diye bir cift önüme geçtii.Normalde olsa amann beklerim deyip kendimi sinidirirdim.Tabii niye böyle birşeye izin verdim diye de kendimi yerdim..

Bu kez sırada ben varım diyebildim.Azıcık sert oldu ama bu bile birşeydi benim için.Artık daha yumuşak olmaya niyet ediyorum ve öyle oldu :)

Bir ay öncesinde de yaşadığım bir olay aklıma geldi.Telkinleri dinlemeye başladığım zamanlardı.Değişmeye açıldığım farkındalığım da artıyordu.

Yurt dışından gelen bir arkadşaım vardı.Her yıl gelir.Bende sanki misafir miş gibi her yere onuda götürürdüm.Arkadaş grubumla tanıştırdım.Evden alıp bırakmalar.Yemekkler cafeler vs.

Cafede oturuyorduk kalktık hesap ödenecek..Ben hemen atlarım ödemek için.Yüklü bi meblag gelince ortak ödeyecektik.O arkadaş elinde fazldan para tutuyor ama uzatmıyordu.bende çantada para arıyordum.Kasada duran arkadaş da ona ''siz elinizdeki parayı verin tamam olsun dedi..Benim amacım ona ödetmek degildi yalnız orda anladım ki uyanıklık yapıp hesabı bana bırakmaktı.

önceden olsa ayıp ettımmm yahuu derdim.Alma verme dengesi aklıma geldi.Veriyordum sürekli.Arabayla alıp bırakıyordum.Benden de kaynaklanıyordu.Sonucta oda buralı misafr gibi davranmaya gerek yoktu.Meğer hep işine geldiği gibiymiş kendimi kullandırtmışım.Ve son olarak mesafeyi koydum.Gereksiz samimiyet ve gereksiz soguk olmaya son.HERŞEYİN DENGESİNİ KURMAYA NİYET EDİYORUM VE ÖYLE OLDU

Terazi burcu olarak dengede biriyim :)
Nurkann isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla