Alıntı:
aslish Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Atakan Bey ben yaklaşık 2 haftadır telkinleri düzenli dinliyorum. İlk günlerden itibaren olumlu tüm değişimleri yaşadım..işte ne biliyim kendime güvenimde artış, sosyallikte artış, cesaret, enerji artışı, geleceğe güven,iştei başarı,performans artışı, kendimi ifade edişimdeki farklı cesaret, korkuların yokolması..sadece aklıma gelenler bunlar.harika değişimler geçirdim. ben ego ve suçluluga dün yeni 7 telkin daha ekledim.-iyi olmanın sonu yok-bunlarıda 2 hafta dinleyip bırakmayı düşünüyorum.böyle yaparsam nasıl olur size danışmak istedim...ya da ne biliyim hemen bıraksam bile içsel konuşmalarımdaki huzur ve olumluluk kalıcı..daha ne olsun...telkinler kesinlikle en kısa, en pratik çözüm. hem çekim yasası için, hem iç huzurumuz açısından, insanlarla ve kendimizle barışık olabilmemiz için en faydalı yol...ayrıca içerikler belli bizim iyiliğimize hayrımıza olan şeyler var içeriklerde. bunların bilinçaltımıza yerleşmesi ile gelişmemiz çok da bilimsel bir yöntem...şüphe duyanlar için söylüyorum. ben şüphe duymuyorum.ne zaman bırakabileceğimi merak ediyorum.cevaplarsanız sevinirim.tekrar iyi akşamlar |
Eğer günlük yaşamınızda olumlama yapmayı alışkanlık haline getirirseniz telkinleri bırakabilirsiniz.
Yani gün içinde aklınıza geldikçe olumlu içsel konuşmalar yapmalısınız.
Eğer bunu yapmak zor geliyorsa saatlerce telkin dinlemenize gerek yoktur.Yatmadan önce bir saat telkin dinlemeniz bunu da hafta 3 kez yapmanız yeterli olacaktır.
Hangisi size kolay geliyorsa onu tercih ediniz.