Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2008, 11:52 PM   #41 (permalink)
awayy
Guest

Standart Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

Efenim merhabalar...
Demiştim ki bi süre yeni telkin eklemiycem..
Amaaaaaan dedim ya yeter dedim ya olmuş şurda 2 ay...
Bütüüüün telkinleri ardarda ekledim
Bikaç gündür de dinliyorum. Bugün SFyi de ekledim az önce..

Sf ve sosyallik arttırıcıyı ekledim çünkü..... çook çekiniyorum insanlarlayken, bunalıyorum, daralıyorum.
Sesim çıkmıyo konuşcak şey bulamıyorum..Kaçıyorum herkesten yalnız kalmak istiyorum

Zinde uyanmayı ekledim çünkü..... sabah enkaz gibi kalkıyorum yataktann.. birinin beni kazıması gerek..
Gece de en az 15 defa sağımdan soluma, solumdan ağıma dönüyorumm bi de üstüne öfffflüyorum tepem atıyor
Bi de çişim gelip duruyo ama uykum kaçcak diye kalkamıyorum bu sayede hiç derin uyuyamıyorum..
Tüm bunlar olurken nasıl ve hangi arada saçççma sapan bi ton rüya görmeyi başarıyorum bilmiyorum 44

Başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim çünkü.... insanlardan onay alma ihtiyacı duyuyorum .,
Ama sonunda hep kendi bildiğimi yapıyorum o da ayrı konu..

Koruma kalkanını ekledim çünkü.... cadoloz gibi manyak tipler üsstüme üstüme geldikçe (özellikle iş hayatında) bana bi fenalık geliyorr
Bööyle gözünü kocaman açıp bağıra bağıra konuşan insanlarla karşılaşınca mideme ağrılar giriyor stressten ölüyorum nefesim daralıyor...

Depresyon dünde kaldıyı ekledim çünkü.... e zaten adı üstünde.. hayatımın ayrılmaz parçası olmuştu ki artık olmayacak

Ertelemeyi ekledim çünkü....yıllardır bi ton şey planlıyorum ve bunların hep plan seviyesinde kalmasından çok sıkıldım
Yok enerjim gelince şunu yaparım, yok kendimi iyi hissedince şunu ararım, yok mutluluğu yakaladığımda hayatıma şunları katarımm..

Yahu bu arada bişey diycem...
Ben dün odamdaki halıları sildim sürttüre sürttüre
Son 1 yıldır aklımdaydı bu plan gerçekten
Erteleme telkiniyle ilgili olabilir mi???
Ya da artık astım hastası olma yoluna gittiğim için midir bilmem

Ya dinliycem hepsini dinliycem.. Belki benim bilinçaltım dört bir yandan bombardımana tutulmak istiyor..

Yazdım ki bunları arkadaşlar bakalım değişimleri görebileyim kendimde

Yahu Atakan Bey gözünüzü seveyim bi de hamaratlık telkini bulsanız
Şöyle iki dakkada ev nası çekip çevrilir, beş dakikada 10 çeşit meze nası dizilir...
Aynı gün hem halı silinip hem yerler sürttürülüp hem 3 kap yemek nası pişirilir??? wave
İki halı sürttüm yere yapıştım iş mi bu yani
Yalnız odama girince bi sabun kokusu var gerçekten süper bi şeymiş

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.