Cevap: Benim hikayem yeni başlıyor :)
Bugün çok güzel haberlerim var. :)
Bayramın ikinci günü ailecek anneannemleri falan ziyarete gittik. Oradan çıktıktan sonra biz abimle eve gidecektik. Annemle babamda gezmeye devam edeceklerdi. Anneannemlerin orada da teleferik var hep gideriz bi fırsat olmadı binmek için. Abime binelim dedim. O binmek istemedi. En sonunda eve gidelim dedik. Eve yaklaştık büyük kuzenim aradı. Biz teleferiğe binmeye gidiyoruz sende evdeysen geçerken alalım dedi. Onlarla beraber gittim. Ama gerçekten binmek istemiştim. Aslında çok şaşırdım böyle bir şey olmasına.
Birde benim istediğim bir telefon vardı. Bugün sabah babam sana telefon alalım dedi. O kadar çok şaşırdım ki. Çünkü hiç beklemiyordum. Bu hafta içinde inşallah telefonuma kavuşacağım. Anladım ki çekim yasası son hızla işliyor. Ben alacağıma inanıyordum aslında ama bu kadar çabuk olması beni şaşırttı. Babama önceden alalım dediğimde telefonun var gerek yok derdi ama bu sefer kendiliğinden dedi. Şimdi çekim yasasına olan inancım daha da arttı. Lütfen sizde deneyin :)
Birde bu bayram fark ettiğim şeylerden birisi. Diğer bayrama göre daha girişkendim. Herkese gülümseyerek selam verdim. Hatta benim bir tane kuzenim var biraz çekingendir öyle tokalaşmaz falan. Onunla bile tokalaştım. Bende baya bir gelişme var herkesle sohbet ettim. Gerçekten güzel ve yorucu geçti.
Yarın benim için büyük gün şans benimle olsun. Mutlu ve huzurlu günler hepimizle olsun :) |