Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2015, 11:07 AM   #17 (permalink)
Şanaa
Teğmen

Şanaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 102
25 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Şanaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaşa bağımlı olmak

Yorumları okuyunca çok şaşırdım.Galiba ben tuhafım çünkü arkadaş bağımlılığım hiç olmadı.Yalnız takılmayı severim en iyi dostumla bile arada mesafe bırakırım ona göre ayar yapmam.İstediği herkesle görüşebilir kıskanmam çünkü o plan yapsa ben uymam.Çok mühim bir durum varsa ölüm hastalık vs giderim .Komşuluk bile benim ayarlıdır,vıcık vıcık değildir.Görüyoruz sürekli beraber vakit geçiriyorlar birbirlerini duygu olarak sömürüyorlar bitiriyorlar sonra küslük ve kavgalar ..

Bence herkes kendisi vakit geçirmeli hatta bunu öğrenmeli, kocası dahi olsa ensesinde bitmemeli herkesin özgür zaman dilimi olmalı .Arkadaş bağımlılığında çoğunlukla yanlışlar görülmez gözler kapatılır sonra bıkkınlık tahammül edememe ile karşılınca çok sarsıcı olur.Özellikle ergenlerde arkadaş aileden kıymetli duruma gelir arkadaş için anne baba ile kavga ederler huzur bozarlar.

Aslında güncel yaşamda Arkadaş bağımlılığı çok zor,okul iş yeme içme kitap okuma ev işleri aile ziyareti vs olunca zaten bağımlı olma durum ortadan kalkıyor..

.
Şanaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla