Alıntı:
oznr00 Nickli Üyeden Alıntı
Şanaa tam olmak istediğim kişisin desem. Gerçekten senin gibi olmak isterdim. Kimselerin düşüncelerini umursamamak. Hiyerarşik düzende yer edinmek için uğraşmamak ya da ilgi görmek için delirmemek.
Benim asıl sorunum aile içindeki gibi rahat olamamak hiçbir yerde.
Çok doğru söylemişsiniz kocası olsa bile ensesinde bitmemek lafıyla. Ben ise çok safça düşünüyorum. Mesela bugün arkadaşlarla geziyoruz.Benim daha yakın olduğum kişi bizden önde yürümeye başladı. Bende yalnız kalır üzülür diye peşinden gittim. Sonra bir dur dedim kendime. Niye ben peşinden gidiyorum? O kadar üzülecekse gelsin yanımıza. Bir de bende yalnız kalma korkusu var. Oysa hayatta her zaman tek başınasın. Ah bir aşabilsem bunları. Ama tavsiyene uyup yalnız başıma bazı şeyler yapmaya çalışıcam. |
Yalnızlık kadar güzel ve kendini besleyen hiç bir duygu yok inanın.yalnızlık bir zorunluluk değil yaşam biçimidir.Bütün önemi kendine veriyorsun ''ben ve yine ben'' yani..İnsanlar çok değişti sinsi iki yüzlü ve çıkarcı birde onu tanıyana kadar geçen süre var ki ooo boşa zaman..Birilerinin iç çatışmaları kendilerini bulmalarına ve höngürüklerine hiç ihtiyaç duymuyorum.Ya kalabalık içinde onlarla bir olmaya çalışacaksın ki bu genelde olmaz yada gideceksin bir yere manzara on numara olacak yeşillik ve göl söyleyeceksin çayını yudum yudum içerken hayatın keyfini çıkaracaksın.izleyeceksin insanları uzaktan. Huzur ile içine döneceksin yatırımı ruhuna yapacaksın.Kimseden ilgi beklemem gereksiz çünkü..ya ben kendimi seviyorum ve kendi kendime hep daha huzurlu ve mutluyum..Herkese öneriyorum kendimizi geliştirmek için yalnız olmaya özen göstermeliyiz.insanlar beni sevse ne olur sevmese ne olur ..Kitaplar öyle iyi bir arkadaştır ki ne kibir yapar ne de canını acıtır hep öğretir izin verdip okuduğun zaman senindir ..Bu yazdıklarımdan da haaa bu insanlardan kaçıyor sonucu çıkmasın gerektiği zaman gerektiği kadar oluyorum onlarla.Hep söylüyorum ben varsam herkes var zaten.önemli olan benim seçtiğim zaman diliminde olmaları ..en nefret ettiğim şey övülmek ve birilerini övmek.övülmeye inanmamak lazım bugün dostun yarın bir numaralı düşman olabilir.o yüzden insan sadece kendine güvenmeli inanmalı ve yatırım yapmalı o da yalnız kalmakla kendini dinlemekle düşüncelerinin farkına varmakla olur..