Cevap: Re: Cevap: antidepresan kullanan var mi [QUOTE=sosmivida;856220]"günde sadece bir kaç günlük yiyin" derken ne demek istediğinizi anlayamadım
sadece iştah olsa keşke problemim dediğim gibi 1 sene önce kusmalı bir rahatsızlık geçirdim ve o gün bugündür kusacağım korkusuyla yemek yiyemiyorum,1 senedir kusma kaygısıyla yaşıyorum her gün. basit bir iştahsızlık sorunu olsa ilaç kullanmam zaten.[/QUOTE
Şimdi konuyu okudum, size küçük bir önerim var bu bulimiya rahatsızlığı için iyi bir doktor bulun hipnoz yaptırın yahut akupunktur yaptırın.şayet bunları yaptırmak istemezseniz, profesyonel NLP uzmanı bulun tek seferde yada iki seferde bu sorununuz biter.şimdi hastalığın şifasını bulan kadar insanlar yanlış yerlerde çözüm arar zaman kaybı olur doğru kişiyi bulduğunuzda o sorun hiç olmamış gibi normal yaşantınıza dönersiniz.Artık her türlü rahatsızlığın hemen çözümü var.çok geçmiş olsun bi bakarsınız bunlar geçmişte kalmış..
__________________ Allah' bana aşkı nasip etmedi diyorsun'Kulağınla değil yüreğinle dinle.Aşk kapını çalıyor da sen duymuyorsun..
. |