Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2015, 04:52 PM   #249 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Neredeyse 10 yıl oluyor kendime belli başlı hedefler koyalı. Çoğunu gerçekleştirmenin haklı mutluluğu var ama asıl önemli olan şimdi yeni hedefler belirlemek. Şunu fark ettim bundan 10 yıl sonra nerede olacağıma dair bir hayalim yok. Aslında artık günlük, haftalık, aylık ve yıllık hedeflerim var. Yine de uzun vadeli hedefleri de olmalı insanın. Attığı küçük adımlar kendini o hedeflere taşıyabilmeli.

Çok geç kalmış, ertelenmiş bir hedef olan ehliyet alma konusunda ciddi adımları atmış bulunmaktayım. Okuldu, sınavlardı, evlilikti, hamilelikti vs. Ben doğuştan şoförüm. Buraların en güvenilir şoförü olmaya niyet ediyorum. Önce ehliyet ardından da ailemize bir araba alacağım.

Annelik, öğretmenlik, ev hanımı üçgeninde kendime de vakit ayırabildiğim bir hayat yaşamaya niyet ediyorum. Haftada en az 3-4 gün spor yapmak için kendimi zorluyorum. Çünkü bunun artılarını ve pozitif geri dönüşlerini yaşamak istiyorum. Hala bazı durumlarda B planı yapmayı ve uygulamaya koymayı beceremiyorum. Hayatta bazen her şey bizim planladığımız gibi değil de olması gerektiği gibi gidiyor. Takılıp kalmamak için de bir B planı hatta C,D ve E planları bile olsa iyi oluyor.

Oğlumun 1 yaş partisi için hazırlıklar yapıyorum. Vakit olsa her şeyi kendim tasarlayıp yapmayı tercih ederim. Terapi gibi geliyor bana. Artık eklemeler yapmayı düşünüyorum satın aldığımız süslere ufak tefek ki içime sinsin. Eminim güzel olacak.

Bu karanlık günlerde her şeye rağmen önce kendimizi sonra da dünyamızı aydınlığa çıkarabilmeyi diliyorum herkes için.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla