Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2015, 04:52 PM   #45 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen

mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim hikayem yeni başlıyor :)

Bayadır yazmıyordum. Güzel şeyler de oldu kötü şeylerde. Ama son günlerde fark ettiğim bir şey var. Karanlığı daha çok seviyorum artık. Önceden karanlıktan aşırı şekilde korkardım ama son günlerde karanlıkta uyumayı çok seviyorum. Artık kendimi karanlıkta daha güvende hissediyorum. Olumlamalarıma yazmıştım karanlıkta güvendeyim falan diye. Etkisi oldu sanırım. Gerçi bayadır olumlamalarımı da okuyamıyorum ya neyse. Böyle sanki hayatım çok monoton. Değişik bir şeyler yapmak istiyorum. Çok sıkıldım. Mesela yüzmeyi bilmiyorum. Yüzme kursuna gitmek istiyorum. Yeni insanlarla tanışmak istiyorum daha sosyal olmak istiyorum. Sabah işe gel akşam eve git çok sıkıcıymış gerçekten. Bütün bir hayatım bu şekilde geçsin istemem ki. Ama ev hanımı da olmak istemiyorum. Ekonomik bağımsızlığımı elimde tutmam gerekiyor. Ülkemizde ki son durumlarda onu gösteriyor. Bir kadının ekonomik bağımsızlığı olmalı kendine güvenmeli. Yoksa yeri geldiğinde kapıyı çekip çıkamıyor. Muhtacım diyor. Belki de bunlar daha iyi yerlere gelelim diye gösteriliyor bize. Bu arada canımı sıkan bir durum var. İş yerindeki birisi iş dışında sürekli başka şeylerle ilgileniyor. Mesela kadın resmlerine bakıyor. Ben yanından geçerken hemen kapatıyor. Ama gerçekten o kişiden tamamen soğudum bana bir itici geliyor artık. Şirketteki tek kadın benim galiba işim gereği erkekler yoğunlukta oluyor hep. Bu gerçekten sıkıcı bir durum.

mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla