Cevap: Benim hikayem yeni başlıyor :)
Bugün sabah çok mutlu uyandım :) Gece uyumadan önce böyle güzel güzel haaller kurdum. Her seferinde bilinç altım uyardı bak şöyle de olmuştu ama diye kötü olayları hatırlatmaya çalıştı. Ona dedim ki geçmişin bir önemi yok ben anda yaşıyorum. Bir süre sonra sustu. Bence artık o da bana hak vermeye başlıyor :)
Bugün çok güzel bişey oluyor hissediyorum. Böyle çok istediğim birşey gerçekleşiyor ve bana geliyor. Çok mutluyum. Gülümsüyorum, seviyorum, seviliyorum :)
Bu arada vizelerim çok iyi geçti vt dersinden 85 aldım, as drsinden ise 90 aldım. Çok mutluyum iyi ki bu kadar çalışmışım :)
Sevgilim bana bir süpriz yaptı ve erken geldi. Benim vizeler için gittiğim gün o beni karşılamaya geldi havalimanına ben onu başka bir şehirde biliyordum. Çok sevindim :) Birde bana gül almış canım benim yaa :) Orada çok güzel geçirdik zamanımızı. Her şey olumlu geçti. Kayak yapmaya gittik. İkimizde ilk defa kayak yaptık. Biraz heycanlıydık ama el ele tutuşup kayak yapmak gerçekten harikaydı. Çok romantikti.
Bu arada vizelere gitmeden önce yabancı bir siteden sipariş ettiğim burun kaldırma aparatım geldi. Vaaov burnum artık çok güzel duruyor. Kemeri gitti. Yalnız boyları biraz küçük. Böyle asyalıların burnuna göre tasarlanmış. 3 boy bana en büyük boyu harika oldu. Çok sevdim bu aparatı. Herkes sende bir güzellik var burnunu mu yaptırdın diye sordu. Çok güzelmişim de biraz :) Böyle tüm güzel olayların ardı ardına gelmesi beni çok mutlu etti :)
Vizelerden geldikten sonra odama yeni bir gardırop aldım. Çok güzel bembeyaz. Böyle iki kapılı sürgülü bir kapısında boy aynası var. Artık odam çok daha güzel :) |