Cevap: Ben boyle hayatin icine edeyim. Merhaba
Senin hayatına dokunmak istiyorum. Lütfen sakin ol. Kafandan geçen o bin bir düşünceyi geride bırak ve bana bir adım at. Değişmek istiyor musun? İstiyorsan ben buradayım ve sana yardım edeceğim. Psikoloğa gitme. Ben sana yardım edeceğim. O ilaçların çoğu yararından çok zarar veriyor insanları. Sen bunu kafanda bitirirsen ilaçlara ihtiyacın kalmaz. Bende eskiden senin gibiydim. O yüzden seni anlıyorum. Kendini sevmiyorsun. Aynaya baktığında belki kendinden utandığın bile oluyordur. Bu bedeni sen seçmedin ama değil mi? Diyorsundur Allah bana neden böyle bir beden verdi. Daha uzun olabilirdim, daha yakışıklı olabilirdim vs. Ama çevrendeki hiç kimse bedenini seçmedi. Yarın ne olacağını bilemezsin bedenine o yüzden bedenine çok takılma. O hiç bir zaman yerinde kalmaz. Sen bir insan çok çirkin diye onunla konuşmaktan vaz geçtin mi hiç. Hiç çirkin bir insanla beraber eğlenmedin mi? Yani demek istediğim sorun bedenimizde değil ruhumuzda. Sen ruhunla varsın. Bedenin sana emanet. Ruhunu besle. Kendine güvnmelisin. Boyunun kısa olması buna engel değil. Tam insanlar ilk başta seni tanımadığı için dış görünüşüne bakarlar ama sonra bunu önemsemezler. Muhabbetin yok değildir. Böyle bişey imkansız. Herkesin ilgi alakası farklıdır. Belkide sen sadece doğru insanlarla arkadaş değilsindir. Aynı tutkulara sahip olduğun bir insanlar oturup aynı konuda saatlerce sohbet ettiğin olmadı mı hiç. Eğer değişmek istiyorsan bana mesaj at sana yardım edeceğim. |