Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2015, 01:01 AM   #35 (permalink)
zahid
Üsteğmen

zahid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 609
209 Mesajinıza toplam 756 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zahid'in gelişim seruveni

Merhaba sevgili günlüğüm.
Yaklaşık 2-3 haftadan beri görüşmüyoruz.Bu süre zarfında sana birkaç defa yazmayı denedim.Ben bu konuda biraz mükemmelliyetçilik var sanırım.Yazdıklarımı daha sonra daha iyisini yaparım diyerek köşe yana koydum.Bu süre zarfında
kendi hayallerim üzerinde biraz daha düşünme ve şekillendirme sürecine girdim.(Biraz da lafı dolandırma hastalığım olmasa:))
İnsanlarla konuşmayı yeni çevreler edinmeyi çok seviyorum.Geçen yıllarda bunun farklı versiyonu sergilesem de ilkokulda böyle bir çocuk değildim.Hatta bir arkadaşım ile daha görüştüğümde bana sen arka sırada oturan sessiz çocuk değil misin dediğini hatırlıyorum.İleride hayallerimi en iyi şekilde yaşadığı şuan bile hissediyorum desem yeridir :)İnşallah ileride 2.üniversite olarak psikolojiyi okuyacağım.Şuan okuduğum meslek gerçekten çok güzel ve hoş ama kendimi burada tam anlamı ile ifa ettiğime inanmıyorum açıkçası.Diğer yandan Bana öyle güzellikler kattı ki.Daha sonrasında doktoramı bu meslek üzerine yapacağım inşallah.Diğer mesleğimi ise bu mesleğe hizmet eder gibi kullanacağım.Sonuçta elektronik dalı doğru kullanıldığında her mesleği destekleyici bir yapısı var.Bu konuda kendimi şanslı sayıyorum.Bunun dışında ise ileride hitabetimi daha iyiye geliştireceğime inanıyorum.Ses konusunda nadir insanlardan birisiyim sanırım.Bir tiz biri kalın olmak üzere 2 sesim var.ben genel ince sesimi kullanmayı tercih ediyorum.Neden olduğunu soracak olursan bana daha sevecen geliyor.Kalın ses biraz daha ciddiyet isteyen ve önem arz eden konularda kullanmak hoşuma gidiyor.Kalın sesimi keşfetmeden öncesinde veya lise 1-2 ye kadar belki de bu yüzden dolayı pek konuşmayı sevmiyordum.Biraz utanıyordum belki de.Ama şuan bu konuda kendimle barışığım :) Demem o ki İnsanların bazen yadırgadıkları özellikleri aslında onları daha da güçlü kılmaları için özellikle konulmuş küçük hediyeler.İnsanlar o hediye farkettikleri andan itibaren hayatları daha iyiye gidiyor.Sana yazarken neden olduğunu bilmesem de bana durgunluk geliyor.Sakinleşiyorum.Aslında heyecanlanmam gerekiyor sanırım.Yakında seninle sevdiğim kitaplardan kesitler paylaşmayı planlıyorum.Aynı zamanda kendi özetlerimi seninle paylaşmak istiyorum :)Hazır ol :)