Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2016, 12:22 AM   #827 (permalink)
tengin
Teğmen

tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:
karmam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar selam, bu imgeleme olayını nasıl yapıyoruz? Mesela çok istediğimiz biri var, onu nasıl görmek için imgeleme yapmalıyız? Neler telkin etmeliyiz?
birişi var diyorsunuz ve onu hayatınıza çekmek isiyorsunuz yanılmıyorsam öyle anladım o birisini zaten hayatınıza çekmişinizdir, oda sizi çekmiştir, ama bu o kişi değildir veya odur size bir örnek vereyim bu yasayı kullandım istediğim arabaları aldım,evliyim söyle geçmisime bir baktım evlendiğim kişiyi ben çekmişim hayatımanasıl mı ben alkol kullanan biriyim hayel ederdim evlenmeden önce eşimde içki içsin oturalım beraber içip dertleşerim evlendim eşim kapalı içkiyi sevmez içmemi istemez çünkü oda içki içmeyen bir eşim olsun istiyordu geçmişteki düşüncesinde ne oldu düşünçelerimiz ile birbirimizi çektik,çünkü düşüncede kaygı vardı endişe vardı korku vardı bu düşünçeler bizi birbirimize çekti ne düşündüğüne dikkat etmen lazım en ayrıntısına kadar korku yok endişe yok kaygı yok,ama beyin hep olumsuz çalısır ben böyle birini olmasını istemiyorum dersin ama zaten sen öyle olmasını istemisindir ve senin hayatına çeker bunu:)

not: arabalarımı imgeleyerek aldım nasılmı 83.sayfada biraz daha ayrıntılı :)
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla