Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Burdan Mumin beye atakan beye ve abdullh beye teşekkürederim .
23.12.2015 tarihinde çekirdek inanç çalışması ile önümde göremediğim çakal taşını görmeme yardımcı oldular. Gerçektende baya şaşırdım o kadar yıl çalışmalar kendimi herseferinde ameliyat masasına yatırmalar ama sonuç kısa süreli oluyor tekrar başladığım noktaya geliyordum. Bu çalışma ile 4 yaşındaki bir çocuğun nasıl bir inanç geliştirdiğine ve bu zamana kadar hayatımı nasıl etkilediğine şahit oldum kurtarıcı rolünü üstlenmiştim ve etrafımda hep bana ihtiyaç hisseden kişiler vardı. Şu anda ise telkinlerimide dinlemenin verdiği fayda ile en üstte kendimi koydum. yardım etmiyormusunuz derseniz cevabım evet ediyorum fakat istemeyene değil dili ile kalbinden isteyen insanlara yardım etmeye başladım kimseyi omuzlarıma alıp dereyi geçirecek kadarda değil. Çekirdek inanç çalışmamdan sonraki gece harika bir uyku çekmeye başladım omuz sır baş agrıları yorgunluk halsizlik isteksizlik halleri kayboldu. Yavaş yavaş ders çalışmaya planlar yapmaya en güzel kısmı gülümseyip kendimle sohbet emeye başladım kalbim ruhum huzurlu bunların yanında kendim için çalışma planları oluşturmaya başladım . bir yerlerde birşeylerde var bu sefer adımlarımı güvenli atmaya başladım . Değişimi tüm ruhum ve bedenimle sevgiyle kabul ediyorum.
sevgiler
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |