Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2016, 09:04 AM   #225 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Ben de dün gece telefonla yaptırdım çekirdek inanç çalışmasını.Abdullah beyle geç saatlerde uzun bir sohbet muhabbet yaptık. İnş'Allah sıra telkinlerde.

Aslında aklımda hiç yoktu ama belki telkinlerden ziyade ihtiyacım olan şey çekirdek inançtır dedim.Hızlı bir araştırma ve video izleme safhasının ardından karar verdim.

Biraz tahmin ettiğim biraz da aklıma gelmeyen şeylerdi çekirdek inançlarım.Kolay bir vaka olduğumu iddia etmiyorum muhtemelen orjinal bir vakayım.



Temelde olgun ama büyüyememiş birisiyim.Bunun böyle çıkacağını tahmin edebiliyordum.Lüzumsuz şekilde lisede takılı kalmışım.

Bu arada son bir ay kendimi kozada hisseden bir tırtıl gibiyim ya o kozadan kelebek olarak gelişip çıkacağım ya çıkacağım.Artık o kozanın farkına vardığım için bunalmaya başlamıştım.Sıkışmışlık hissi eski kendimin ve eski dar dünyamın bana yetmeyeceğinin farkına varmıştım.

Çok merak edenler için sabırlı ve bir şeyin arkasında duran bir insanım.Gün gün olmasa da etkileri paylaşacağım.

Bu arada şunu eklemek isterim.Çekirdek inanç çalışması ile sadece bir telefon görüşmesi yapılıp çekirdek inanç bulunmuyor.Bu inançlara özel telkinler de hazırlanıyor.Ortalama 8-10 telkin hazırlanıyor.İsme özel 10 telkinlik bir cd 413 tl kdv dahil.

Baştan bu yanılgıya bende düştüm ama telkinleri hesap edince ücret çok uçuk gelmiyor.Elbette alım gücü olmayan bir insan için bu meblağ önemli bir meblağdır.Bunun kesinlikle farkındayım.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla