Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2016, 11:51 AM   #227 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

İlk 10 günlük döngüyü bitirdim ve üç günlük dinlenme sürecine girdim.Uykuda bazen hafifleme sabahları uykudan başını zor kaldırma hali mevcut.İlk dinlediğim zamanlarda ki gibi değilim.

Farkındalıklarda bir artış yaşanıyor o kesin hani bir kulağınızdan girip öbüründen çıkan bir öğüt gibi değil.Ben mesela ilk dinlediğim sabah ki büyüme telkini de var uyanır uyanmaz neredeyse alakasız bir an sesli bir şekilde büyü artık KıpçakBeyi dedim.

İçinizden sizi biraz daha destekleyen bir yaşam koçu gibi destek olan bir iç sesiniz oluşuyor.Ha o iç ses hep vardı ama az az konuşurdu ve en sıkıntılı zamanlarda teskin etmek için devreye girerdi.Ha kendi kendime hep yapamayacağım edemeyeceğim demezdim ama olumsuz sözler arada söylerdim.

Bu biraz şey gibi hep birinin size söylenmesini istediğiniz cümleleri söyleyen bir ses gibi.Anneniz ,arkadaşınız , sevgiliniz size olumlu şeyler söyleyen biri gibi.Anlattığım gibi 0-18 yaş grubum olumlu cümlelerle ve evet cevabı ile geçmedi.Sonrasında benle beraber büyüyen ailem yaparsın , başarırsın , sen zekisin gibi cümleler kurdu hatta 18 imden sonra matematik öğrendim biraz yavaş ve sancılıydı ama kpss matemetikte matematikçe kardeşimden yüksek net yapar seviyeye gelmiştim.

Yani öyle sihirli değnekle kimse sizi sör ilan etmiyor.Telkini dinledim smaç bastım hop olmuyor.Belki basketbolcuydunuz ve sizin için psikolojik bir eşikti gizli gizli antreman yaptınız ama yapamam diye zorlamadınız.Telkini dinlediysen o psikolojik önyargı gidiyor.Bir daha denesem ne çıkar ki en fazla kimsenin görmediği bir başarızlığım olur ama ya yaparsam.Böyle düşünmek lazım.

Deneyeceğiz göreceğiz başka bir şey bulursam Evreka diye bağırırım.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla