Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2016, 08:23 PM   #4 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Merhaba
Burada size çekim yasası ile deneyimlerimi paşlaşmak istiyorum sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum,fikir fikirden üstündür bu şekilde nerede doğru nerede yanlış yaptığımız bilebiliriz,
Kişisel gelişim ile ilgili çok kitap okudum,araştırdım 2008 yılında çekim yasası ile tanıştım,patromum sayesinde bankalara borcum vardı ve sürekli düşünür kafayı yerdim avukatlar sürekli beni arardı bu beni çok rahatsız ediyordu,birgün iş yerinde tekrar aradılar ve ben kara kara düşünüyordum,patronum nden bu kadar düşüncelisin dedi bende olayı anlattım kendisine ertesi gün masama bir kitap attı ve bunu oku de kitap ismi ÇEKİM YASASI okudum kitap söyle yazıyordu korkularınızı çekersiniz ve böylede oluyordu çünkü ben ne kadar avukatların beni aramasından korkarsam sürekli aranıyordum arıyacaklarmı ne zaman ararlar hep düşünürdüm sonra bu düşüncelerimi yok ettim ve baktım ki arayan soran yok ve kendime dedimki sistem ise yarıyor,neden başka bişsey istemeyimki dedim kendime ve istedim oldu evet arkadaşlar becerdim bunu bu konuya geleceğim neler elde ettiğimi,ama suradan baslamak istiyorum kitapta söyle yazıyordu" düşüncelerinize dikkat edin sunda yasadığınız hayat sizin geçmişteki düşüncelerinizden ibret" ve geçmisimi düşündüm neden ben alkol kullanan biriydim ve diyordum ki geçmişte alkol kullanan bir eşim olsun beraber içelim muhabbet edelim,eşimde tam tersini düşünmüştü alkol almayan namazında bir insan ve korkularımız endişelerimiz birbirimizi çekti zıtlık yasası,askerde iken masa bası bir işim olmasını çok istiyordum askerliğim bitti masa bası bir işim oldu muhasebe işi yapıyorum.geçmişse indikce düşüncelerimin beni şimdiki yasantımı yansıttığını biliyorum, o zaman iyi şeyler düşünmeliyim dedim kendime ve başladım bir ARABA yıl 2012 internetten bir modifiyeli bir renault beyaz bir araba resmi indirdim iş yerindeki bilgisayarıma evdeki bilgisayarıma resmi duvar kağıdı yaptım hergün bu arabayı görüyor sanki benimmiş gibi hayal ediyordum taki içinde dinlediğim müziğie dek o heycanı o duyguyu yaşıyordum viteslerini atana kadar aradan 8 ay kadar zaman geçti bir beyaz renult 9 sprin sahibi oldum ve bu arada suna dikkat ettim sürekli renault 9 görüyordum heryerde karşıma cıkıyordu bu arabalar ve hep söyle diyordum bu benim arabam işte :) ve bu araba çok az para ile sahip oldum arabanın değerinin yarısına bir şekilde siz isteyince şartlar kendiliğinden olusuyor,sonra sonra doğan şahin hayal ettim imgedim ve heryerde karşıma çıkıyor çıkta ben daha çok istiyordum ve sahip oldum.klimalı bir araba istiyordum hacbak yine sahip oldum,ıphone cılgınlığı vardı bende istiyordum eski tlf ıphone uygulamaları indiryordum ıphone gibi kullanıyordum :) patronun oğlu ıphone 5 hediye eti bana :) istediklerim oluyordu neden daha fazla istemeyeyimki dedim şimdi işe bmw 520 var bilgisayarımda :) en sevdiğim müzkleri acıyorum karşısına gecip hayal ediyorum o müzikleri bmw 520 de dinliyorum çünkü o benim:) bu biraz zor olacak niye biliyormusunuz daha öncekilere sahip olabilirdim kendimi zorlasam çünkü gelirimle elde edebilirdim bu yüzden kaygı yok endişie yok korku yoktu,şimdki sorun su gelirim bir bmw 520 dünyanın parası buna inandırmam gerek kendimi çünkü bu kadar gelirim yok,tamamen kaygı endişi ve korkularımı temizlemem lazım,arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki bilinç altı çok önemli inandığı şekilde hayayımıza deneyimler sokuyor,babam işci idi ay sonunu zor getirirdi benim kalıplasan bilinç altım su oldu,para zor kazanılıyor ve borçsuz hiçbisey olmuyor şimdiki yasantım babamın gibi bu kalıplaşmış inancı yok etmem lazım ilk başta,ilk başta küçük seyler deneyimleyin inancınınızı artırır ve bunları deneyimledikçe diğer isteklerinize daha olumlu bakarsınız çünkü isteklerinizin olduğuna inanmısınızdır ve bu sizlerlere daha iyi deneyimler kazandırır,ben bende olan eksiklerimi biliyorum ve bunlar için calısıyorum,diyelimki birşey istiyorsunuz çok istiyorsunuz ve o sizinmiş gibi o duygu ile hareket ediyorsunuz ama olmuyor,bilinç altının temizlenmesi lazım ne gibi derseniz bana göre,değersizlik duygunuz varsa buna sahip olamazsınız çünkü o nu senin hak etmediğini bilinç altın sana inandırmıştır sen nekadar istersen iste olmaz :( kıskançmısınız onunvar benim niye yok bu şekilde düşünürsen olmaz çünkü sen hep kıskançlığı çekeceksin senin istekerini bir başka biri sahip olacak ve bu insanları çekeceksin,kendine güvenin yokmu başarısız olacaksın olumlu düşünemeyeceksin olumlu düşündüğünü sanacaksın ama kalıplaşmış bilinçaltı buna müsade etmiyecek ben sunu çok iyi biliyorum beynimiz hep negatif duygularla çalısıyor,öenli olan bunu pozitife çevirmek şimdilerde çekirdek inanç çalışması yaptırdım olaylara biraz daha pozitif yaklaşıyorum şuanda somut bir delil yok ama olunca burada sizlerle paylaşacağım çünkü yılların kalıplaşmış inancı var bir yıkım yapıyorum ve yeniden inşa ediyorum :) önce bize engel olan düşüncelerimizi yıkmalıyız çekim yasasını daha iyi kullanmak için olumlu düşünelim olumsuz bir ortamda olursanız oradan uzaklasın bu çok etki yapıyor,9 kişi size bir seyi yaparsınız der ve inancınız olur yaparım dersiniz kendinize güvenirsiniz ama 1 kişi hadi oradan sen yapamazsınız dediği zaman beynimiz negatif dedimya 1 kişiye inancı artar işte bu kalıplaşmış inancı yok etmek lazım ,başkalarının düşüncelerini öemesemyeceksin buda bir inançtır bununda temizlenmesi lazımdır,biraz karmaşık olmuş olabilir yazılarım sormak istiyene hertürlü soruları cevaplaya bilirim :) TEŞEKKÜRLER
Paylaşım için teşekkürler.Yalnız ufak bir maruzatım olacaktı.İlk ve tek yazdığım forum bu değil.Üye olduğum forumlarda noktalama işaretleri ve imlaya çok dikkat ediliyor.Bu şekilde hem güzel Türkçemiz korunuyor hem de okunanlar daha anlaşılır oluyor.Maalesef ben paylaşımınızı tam anlayamadım.Sanki tek bir cümle gibi.

Tekrar teşekkür ederim.

Evet hayal kurmak ve hayal etmek çok önemli bir şey.Özellikle yapılacak bir eylemi kafanızda canlandırınca hayalinizde olduğu gibi gerçekleştirebiliyorsunuz.Ürün elde edebiliyorsunuz.Yalnız hayal etmekte bence bir yere kadar.Lisede aşık olduğum bir kız vardı.Onun için kurduğum hayallerle star wars serisi baştan çekilirdi.Matematik derslerini sektirmezdim.Ders dinlemeyip ona bakıp hayal kurardım.Sonuç hoca beni lise 1 ilk dönem iki ile geçirdi (ortalamam ile 1 geliyordu tek bir ikim vardı).İkinci dönem üç tane bir aldım ve hoca hiç bir şey yapmadı.Ortalama iki yapıyordu ve not ortalamam üç üzerindeydi.Hepsi iki olsa derslerimin istediğim alanı seçebiliyordum ama benim iki ortalama olan matematiğim ikinci dönem iki gelmediği (tam tersi olsa alan seçe bilecektim) mat ve fen dersleri 10 tutuyor mu diye baktılar. Ee Anadolu lisesi dersler İngilizce 9 da mı kaldığından sadece sözel ve dil seçebiliyordum.İngilizce iyi olsa da dil seçmedim.Sonra sözel okudum ve son sene sayısala geçtim.

İşin neticesi o kızla hiç bir şey olmadı.Diğerleriyle de. Bilemiyorum belki harekete geçmedik.

Çekim teorisine şahsen inanmıyorum ama Anadolu'da çağırma denilen bir şey vardır.Bizim orada ........... çağırma veya yaslama derlerdi. Çocukken 0-6 yaş ne bileyim böyle topal topal yürüyordum filmlerde görüp annem yaslama oğlum derdi sende de böyle olur.Sonra ben ayağımı haşladım ve uzun zaman ayağım sargıda kaldı bu sefer gerçekten ayağımı basmadım.Bir daha hiç bir zaman böyle bir şey yapmadım.

Sonradan bunun aslında dua yerine geçtiğini öğrendik.Dua fiili ve kavli olmak üzere iki çeşittir.Kavli dua bildiğimiz elimizi açarak ettiğimiz dua.Fiili dua ise istediğimiz şey için yaptığımız her şey aslında.Adım atmak , hayal kurmak , para biriktirmek , piyasa araştırmak.Aramak.

Genelde tasavvufta çok kullanılan bir cümle vardır."Aramakla bulunmaz ama bulanlarda arayanlardır."Bazen önünüze çıkarır Allahü Teala.

Benim laptopun ekran koruyucusu Mitsubishi evo 8 neredeyse iki-üç senedir değiştirip değiştirip farklı evoları koyuyorum ama hala arabam yok.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla