Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2016, 08:57 PM   #6 (permalink)
tengin
Teğmen

tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler

Kıpçakbeyi arkadaşım teşekkür ederim uyarın için.Dün gece bir ilham geldi acele ile yazdım:)
çekim yasası ile istediğin bir bayanı kendine seçemezsin.Öyle olsa örnek veriyorum netten, güzel popüler bir manken bulup onu hayel ederdin ve bi başkalarıda o zaman kim hayatına çekecekti onu,sen zaten istediğin bayanı hayatına çektin evli isen geçmisine bak derim,evli değilsende illaki kafanda yarattığın bir eş vardır ve korkuların, endişelerin,kendin yarattğın sevgi ile o seni bulucaktır.Burada ayrı din olarak kabul etmiyoruz bunu,bunun Allah tarafından biz insanlara bir hediye,bununla igili ayetlerde var,ben bu olaya hemen balıklama dalmadım araştırdım.
Alıntı;
“Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır.”
Gerçekten de bu ayet çekim yasasını en iyi anlatan ayetlerden biri.

Çünkü hayatımız, aklımızda ne varsa, onun bir yansıması.

Aklımızı kullanmayınca, ve düşüncelerimizi oluruna bırakınca, negatif düşünceler otomatik olarak baskın çıkıyor.

Çekim yasası gereği, yaydığımız enerji ”hüzün ve ağlama” dolu ise, hayatımıza bizi daha da üzecek, ağlatacak insanları ve olayları çekiyoruz.

Yaydığımız enerji, ”yokluk, parasızlık” ise, hayatımızda da bu kendini, parasızlık, yoksulluk, işsizlik ve yokluk olarak gösteriyor.
“De ki: “Allah’ın, kulları için çıkardığı süsü, güzel ve tatlı rızıkları kim haram etmiş?” De ki: “Dünya hayatında inananlar için de var. Kıyamet gününde ise yalnız inananlar içindirler.” Bilgiden nasipli bir topluluk için biz, ayetleri böyle ayrıntılı kılıyoruz.
Çekim yasasını sadece kendin ve kendi çıkarların için değil, tüm ailenin, arkadaşlarının, ülkenin, tüm insanlığın, tüm canlıların, tüm evrenin, ruhların iyiliği ve güzelliği ve Allah adına kullan.

Sadece kendini düşünürsen, kısa vadede kazansan bile uzun vadede kaybedenlerden olmak kaçınılmaz.
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla