Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2016, 10:43 PM   #9 (permalink)
tengin
Teğmen

tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler

Ne Düşündüğünüze Dikkat Edin !
Ne düşündüğünüze dikkat edin diyorum çünkü deneyimlerim oldu,büyük şirketlerde çalıştım ve bir süre sonra bana sıkıcı geldi büyük şirket büyük sorumluluktu disiplinli idi,şahış firmalarında çaışmayı istiyordum ve öylede oldu 7 yıldır şahış firmalarında çalışıyorum bu işleri ben kendime çektim ama ayrıntısına dikkkat etmedim şahış firmaları daha sorumluluk istiyordu işim muhasebe idi,bütün sorumluluklar sizin üzerinizdeydi hele birde patronunuz asabi ise dahada zor oluyordu,ben şahış fşrmasında çaışmayı düşündüm hayel ettim ama bir şeyi unuttum patronum o nu hesaba katmamıştım :) sürekli beni arıyordu ve 10 tlf 7 sorunlu oluyordu ve bu bende korku oluşturdu çünkü bir yanlış olmasını istemiyordum ben istemedikçe illa bir yanlış oluyordu ve ne zaman markete gitsem iş yerinden hemen patronum arıyordu ve buna çok dikkat ettim çünkü korkularım vardı ben markete gidecğim ararmı beni acaba ve birgün artık o kadar emindimki birgün arkadasıma ben markete gidiyorum bak şimdi patron arıyacak diyordum ve arıyordu obile şok oluyordu :))) korkularım bu olayı çekmişti.
Çekim Yasası Birlikte Daha Güçlü Oluyor;
Bunu eşimle Denemek istedim.
Para durumum kısıtlı lcd tv almak istiyordum ama o kadar bütçem yoktu ve eşime dedimki sende benim gibi hayel etdedim sende bende bu tv yi isteyelim dedim tamam dedi,tabi o ne kadar istedi bilmiyorum,hayel ettim tviimde film izliyordum birde bilgisayara bağladığımı hayel ediyordum birde buleooth klavye oturduğum yerden film seyrediyordum düşüncelerimde,şimdi bir smart tvim blueooth klavyemle hayel ettiğim gibi film izliye biliyorum bilgisayarımada bağlı,ve bu 1,5 ay içinde oldu bir şekilde şartlar oluşuyor,küçük istekler büyük isteklerinde inancını daha iyi arttırıyor,en kısa zamanda oluşu iklimizinde aynı anda istemeşi mi oldu bilmiyorum ama çabuk oldu.Küçük şeyler isteyince oluyor çünkü biliyoruz ki buna sahip olabiliriz,korkularımz ve endişelerimiz olmuyor bilinçaltı küçük şeyler olduğu için inandırması kolay oluyor,ama büyük düşününce bilinçaltı bunu red ediyor hadi oradan sen buna nasıl sahip olacaksın o kadar parayı nasıl kazanacaksın ve senin hayatına senin hakettiğin madi senaryolar hazırlıyor çalıştığın iş yerinde sabit standart bir para ile çalısıyorsun sen daha fazla hak etiğini düşüne bilirsin ama bilinçaltın hadi oradan diyor bu kalıbı temizlemek lazım.Kendin gerçekten hakettiğine inanıyormusun,yoksa çok para kazanmanın çok sorumluluk getirdiğine mi inanıyorsun?
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla