Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2016, 10:59 PM   #10 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler

tengin ;

Biraz yanlış anlaşıldım ya da anlatamadım.Aslında pek popüler tabirleri sevmiyorum.Ona çekim yasası demeyelim de dua diyelim gibisinden.Bu konuda eksiğim olabilir.Sadece kulaktan dolma şeyler biliyorum.Normalde bilgisiz yorum yapmam.Birde yukarıda ki yazıyı tam anlayamadım.Birilerin yapamazsın edemezsin ,okumazsan çöpçü olursun demelerini filan çok iyi biliyorum.

Pek iyi bir gün geçirmedim hey heylerim üzerimdeydi.Son günlerde telkinlerde mi içimdekileri dışa vurma isteği var.Dışarıdan çok normalim ama içimde kaynayan bir deniz var.Fırtınalar kopar içimde kimse bilmez.İşle alakalı sinirlerim bozuldu sanki her şeyin sorumlusu benmişim gibi davranıyorum.Kendimle savaşıyorum.

Bundan kaynaklanan bir enerji patlaması vardı.(Bundan önce en fazla müzik dinler geçerdim.)Biraz spor yaptım ( ne birazı ) duş aldım.

En son küçük prensi izlerken hüngür hüngür ağladım.Normalde hüzünlenir belki gözüm dolar ama ağlamam.Erkekler ağlamazla büyüdük.Cenazelerde ve ölümlerde dahi ... Ben gizli gizli ağlarım 3-5 senede bir. İstihkakımız var yani. En ufak şarkıyla bile hüzünlenebilirim. Öyle illa aşk şarkı olmasına gerek yok.İsyan dolu bir rock/metal bile yetebilir.Gerçi telkinlerden sonra biraz azaldı.Şarkı duyguyla ya da acıyla değil matematikle bestelenmiş ve içine hüzün katılmışsa o kadar etkilenmiyorum.

Bekarım , hayatımda biri yok , olmadı.Bizim hikayeler karışık.Yılmaz Erdoğan şairliği kendinden makul diyelim "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" şiirini benim zamanlarımda yazmıştı.Biz olmasını istemediğimizden değil ha kaç tanesi doğru kişiydi tartışılır.O hikayeler çok karışık.

Hani meşhur nazar boncuğu Şevket var ya ben onun tam zıddıyım.Kıskanç değilim.Çocukken kız kardeşimi biraz kıskanmışımdır ama öyle tepkisel boyutum olmadı.Aksine kız kardeşim çok kıskançtır.Birbirimizi çok severiz mesela yeni evlendi ben gidiyim babamın yanına sokulayım hemen kıskanır.

Zengin birini görsem Allah ona çok versin derim o da azcık da bana versin demem.

Neyse bu konu hakkında araştırma yapmam lazım.Bahsettiğiniz kitap aramaların arasında mevcut mu?

Arama -
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla