Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2016, 11:28 PM   #9 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bir etkinlik desem?

Nasip diyelim.Ciddi buluşmaları olan forumlar oluyor hatta yurt dışında neredeyse belgesel çekiyorlar bu buluşmalardan.Türkiye'de de bir kaç forumun gerçek hayatta da birlikte takıldığını ve etkinlikler düzenlediğini biliyorum.

Yine de sanal ortamdan gerçek ortama geçmenin bazı sıkıntıları oluyor.Herkes gerçek ortamda tanıdığı arkadaşını kayırıyor/destekliyor.Alım satım gibi konularda ciddi sıkıntılar oluyor.Filanca filan malı üç kuruş fazlaya vermiş diye onun arkadaşı filancaya sanal ortamda giydirmeye çalışıyor.

Bizde ufo görmüş masum köylü gibi kala kalıyoruz X kişi neden banlandı diye.Ülkemizde de ki forum kültürü az çok böyle ama zamanla oturuyor bazı şeyler.Biz mesela kamp yapmıştık X forumda.

Tabi forumca bir etkinlik olunca güzel oluyor ama üç beş kişi bir araya gelip etkinlik yaptı mı foruma mal olmayan bu etkinliklerde farklı samimiyetler oluşuyor.Hizipçilik veya klikçilik oluşuyor.

Organizasyon güzeldir diyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla