Pompişle uğraşmaktan bir türlü nete girmeye fırsat bulamamıştım şükür kavuşturana
Minik tavşanım hayatıma girdiğinden beri herşeyi unuttum nerdeyse kendimi bile diyebilirim çünkü çok şeker onu sevmeye doyamıyorum küçük bi bebek gibi bakıyorum ona ama bakımı çok yorucu hele titiz biriysen evde hayvan beslemek doğru değil çünkü heryeri kirletiyor
tavşan olduğu için kıyamıyorum da kapalı kafesin içinde bırakmaya odamda serbest bırakıyorum sonra heryeri temizliyorum kutusuna koyunca doğaya da bırakamam çünkü çok küçük kediler köpekler kapıverir onu hemen bir başkasına versem onlarda muhtemelen kafesin içinde işkence edicekler zavallı hayvana soğuklarda dışarıya çıkarsam hasta olur diye korkuyorum yani hayvan besliyim derken problem oldu benim için herkes zevk alırken bana eziyet oldu keşke hiç almasaydım diyorum şimdi. Öyle böyle sanırım büyütücem onu bütün haylazlıklarına katlanıcam. İşsiz kaldığım şu günlerde arkadaş oldu bana bütün negatiflerimi alıveriyor onu bir öptüğüm zaman okadar yumuşak ki çok seviyorum onuuuu
Hayal ablacım seninle de görüşemedik bir türlü ama çok istiyorum gerçekten...