Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2008, 07:23 PM   #46 (permalink)
01nisan
Teğmen

Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

ay pardon, yanlışlıkla boş mesaj gönderdim..

5 günden beri ego + suçluluk telkinlerini dinliyorum.. bendeki değişimleri paylaşmak istedim.. geceleri su versiyonların, gündüzleri ise fırsat buldukça new age versiyonlarını dinliyorum.. geceleri karışık rüyalar görsem de huzursuz olsamda gündüzleri daha dingin ve özgür hissediyorum .. böyle bir tezat sözkonusu.. ..ve sevincimi coşkulu bir şekilde ifade etmeye başladım.. refleks olarak dolu dolu kahkaha atıyorum..sanki uzun yıllardır böyle içten kahkaha atmamışım gibi.. bugün ise buluduğum ortamda çevremdeki insanlarla çok ilgiliydim.. daha önce umurumda olmayan insanlarla ilgilendim, sohbet ettim..

telkinleri sanki gözümle göremediğim için ya da işitmediğim için önceleri sorguluyordum.. ya da kucak dolusu para ödemediğim için, ne kadar gerçekçi falan diiyordum. . iyiden iyiye inanıyorun artık..daha güzel paylaşımlarda görüşmek üzere
01nisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla