Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...! Evet Kıpçakbeyi çok iyi özetlemişsin;Zamanında başkalarından aldığımız davranışlar bizleri şimdiki biz olmamıza sürükledi,kimisin hayatı çok güzel kimisinin ki kötü oldu oysa herkez bizler gibi bilinçi olsa hersey daha çok farklı olabilir,zaten bu davranışlar bizi bu hale getirdi,şimdi ise bunun bedelini çekiyorum ve yine aynı davranıilar içerisinde çevremdeki insanlar,eşim olumsuz olduğu için ben gelecektede aynı olacağım çünkü bu davranışların bilincinde değil,ve bunun için içimde müthiş bir savaş var,kafamdan geçen düşünceler beni çok rahatsız ediyor ve bilinçaltım ben olumlu düşündükçe bana baskı yapıyor,hergün başımda bir ağrı oluşuyor bu düşünceleri bir şekilde aşmalayım yoksa bu düşünçelere yenilirsem hayatımın geri kalan kısmı ızdırap içinde olacak.
Örnek vereyim;Eşimi bana laik olarak görmüyorum ve bu düşünçe eşimi kaybetmeme neden oluyor,ama bu düşünceyi bana aşılayan kim yine eşim,Nasıl aşılıyor,sen girişken değilsin,sen tuttğunu koparan biri değilsin,sen konuşkan biri değilsin,ve sürekli eleştiri takdir edilemek vs.bunlar zamanla seni bu hale getiriyor bir kıyaslama çıkıyor ortaya çünkü beni bu şekilde kabullenmiyor,çekim yasası devreye giriyor ve ne oluyor,ben tam zıttım kişiyi yani bacanağımı benim karşıma çıkarıyor,bu durumda ne oluyor kıskançlık duygusu cıkıyor bu durum diğer olumsuzluk düşünceleride yanında getiriyor,ve senini sitemediğin şeyler hep başına geliyor,Değersizlik,Saygı Duyulmama,Sevgisizlik,Kendine Güvensizlik,Başaramama,Yetersizlik vs böyle uzayıp gidiyor.
Şimdi bu durumda çevremizdeki insanlardan mı uzak durmalıyız,çünkü bu insanlarlar bir araya geldiğimde bütün olumsuz duygularım harekete geçiyor ve bütün enerjim düşüyor. |