Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2016, 06:28 PM   #13 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepinize Teşekkür Ederim Önerilerinizi için
Yazımdan sonra bacamnağımı aradınm kendini kıskandığımı söyledim,bir nevi bunu kendime kabullendim,eşimi aradım oana kıskandığımı söyledim,çevredki insanlara karsı ezik oluyorum dedim,hepsinin durumu benden iyi ve sen bu durumda benden şikayetcisin ve ben sana bu olanakları sağlayamıyorum dedim,ben sana demiştim sen değişemezsin ben biliyorum dedi :))) çok komik dimi,bende kendimi değiştirmeye çalısıyorum ama senin için değil dedim ve bunun savasını veriyorum,dedimki araban var,paranda var tatmin olacakmısın dedim,hadi hepsi oldu ya sonra ne olacak dedim,önceden arabamız vardı durumumuzda iyi dedi,o zaman iyidik de şimdi mi kötüyüz dedim,küçük şeylerden mutlu olalım dedim Allaha şürkür aç değiliz açıkta değiliz dedim,bizden kötüleride var dedim.bana kıyaslama yapma dedim,benmi suçlu oldum dedi,beni önceden kabul ediyordun şimdi neden kabul etmiyorsun,bak sen bunları istediğin için kendimi sana laik bile görmüyorum dedim,sen olsan ne yapardın dedim,ek iş bulurdum dedi bişeyler yapardım dedi,dedim imkanlarım bunlar,bende istiyorum bişeylere sahip olmak ne yapayım yaratayım mı dedim,yani hep ezme çabasında,onlarıda yapsan yine aynı yine aynı olacak,bence sorunun çoğu onda,bana baskı yapıyor bende o dediği şeylere suanda sahip değilim ama çabalıyorum,en azından bir işimi var az kazansamda,en azından değişmeye çalısıyorum,bende onun gibi umursmaz olsam beni umursamadığı gibi o zaman değerli olurum,ama az kaldı sabrımı zorluyor bir daha oralı olmuyacağım.sevgi istersen sevgisizlikten yakınırsan çekim yasası sana sevgizliği getirir :)
Ben Değerliyim
Ben hergün daha fazla bilgiye ve gelişime sahip oluyorum
Abi neden eşinin ailesine yakın bir yerde oturuyorsunuz? Madem öyle al eşini küçük bi şehre gidin ailesinden bacanağından filan uzaklaşın çevrede seni karsilastirabilecegi kimse kalmasın.. Nasıl olur?
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla