Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2016, 10:15 AM   #20 (permalink)
tengin
Teğmen

tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hergün bir Ho'oponopono&EFT

Ho'oponopono tekniği çekim yasası ile bir bağlantısı var;
bu kitabı okumadan önce şunu düşünüyordum,düşünceler belli bir süre sonra eyleme dönüşüyor,yani ben parasızlıktan yakınırken aslında onu elde ediyorum,ama bir başkası için çünkü ben bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve parasızlığı çekiyorum,aslında onu ben elde ettim ama bir başkası için ve çevremde ki nisanlarda bu para,yani ben parasızlığı hakmediğimi düşündüğüm için,hayatta hep paralı insanlar çıkıyor karşıma,ve kendi kendime dedim ki bu parayı zaten ben düşüncelerimle var ettim,ama bir başkasına, ve bir başkası karsıma çıktı paralı,ve burada bir denge var,ben parasız o paralı(zerro limit kitabında da bu şekilde bir yazı vardı,onları geri alabilirsiniz) çünkü bu para bizim düşüncemizdi,kendimiz haketmediğimizi düşündüğümüzden bir başkası hak etti,yani evren bir denge içinde, zengin fakir,mutlu,mutsuz,vs önemli olan o dengeyi kurmak,sizin olanı geri alabilirsiniz hepimiz bir deneyim içindeyiz,parasızlığı tattık,bolluğu neden tatmayalım, :)
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla