Alıntı:
firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı
Aynaya bakarak buldum
Kendimi neyin mutlu ettigini ve ben sorunlarimi nasil cozecegim
Beden dili ile
Yani uzulunce ne yapsrim
anne sevgisi eksikligini buldum
Sizde beden dilini en cok yaptiginiz mimik hareket nedir bunlari cozerek bulabilirsiniz
Benim hareketim elimle yuzumu surmek anne eli sefkati anlaminda |
Ben burasını anlayamadım.Ben genelde çok aşırı sinirliysem elimdekini fırlatırım , tekme atmakta olabilir.Her zaman olan şeyler değil.Mimiklere mi dikkat etmek lazım.İşin açıkçası mimiklerin anlamını pek bilmiyorum.Arada bende elimi yüzüme sürerim ama sinirlenince veya üzülünce değil.Sanırım buna çalışmak veya okumak lazım.
Alıntı:
Nurkann Nickli Üyeden Alıntı
Çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar vermiştim 5 ay önce..O ara öylesine bir yaşam kocuna da bilgi amaçlı mesaj yazdım.
Seçimimi yaşam kocundan yana kullandım.
Gerçekten çok faydalı oldu.Tam istediğim gibi arkadaş gibi görüşüyorduk..
Benim düşüncem; yaşam kocuyla çalışmak bana bir çok şey kattı ve zamanı geldiğinde hepsinin mevyelerini topladım..
Kısa süre önce yaşam kocuyla çalışmama gerek kalmadığını hissettim.Karar vermekte zorlanan ben..Bu konuda kararırımı çok kolay almıştım
Konuya dönecek olursak çekirdek inanc çalışmasına tekrar sıcak bakmaya başladım..
Kıpcakbeyi gelişmeleri çok anlaşılır ifade ediyorsun teşekkürler |
Ben teşekkür ediyorum.Zaten benim en başında amacım etkileri insanlarla paylaşmaktı.Pozitif düşünce telkini var mesela.Evet çok pozitifim her şey olacağına varır diyorum takma diyorum.Yararsız düşüncelerin yararsız olduğunu bilip yine düşünürdüm.Bir konu var bana özel.Bütün seçenekleri değerlendiriyorum.Aslında belki milyonlarca alternatif var.Hangisi doğru.Bilemeyince üzülüyorum.Bunun zaman kaybı olduğunu ve beni üzdüğünü söylüyordum.Çekirdek inancı yaptırmadan önce ama yine kendi mi düşünürken buluyordum.Şimdi ben kendi sözümü daha çok dinliyorum evet bazı konularda iradem zayıftır mesela.
Rahmetli Cem Karaca'nın dediği gibi yüz bin kere tövbe edip şarap içmek gibi.Dalgalanmalar oluyor.Arada bu konu delik çoraptan çıkan parmak gibi patlıyor.Bu gün yine oldu.Havalarda yağışlı öncesinde müdür yine bizi azarladı ama o kadar üzülüp sinirlenmedim.
Adamın ne dediğini anlayamıyorum zaten hızlı konuşanlar tez canlı olurlar.İş yapılıp bitmeyince kükrerler.Kendime yapmam gerekenin işi yanlış yapmak değil üç kere sormak olduğunu söyledim.Aslında çok iyi adam babacandır.
Öğle arası yine aynı düşünce beni biraz hırpaladı ama akşam kendimi düzeltebildim.Uzun soluklu olmadı.
O uzun gelen videoyu sonunda dinledim evet bende çoçukluğumda ağladım.Ayrıca bahçemde ki gülleri düşünürken birde o başarılıyım kısmında.