Alıntı:
caglar06 Nickli Üyeden Alıntı
İyi günler yeni üye oldum hemen başlangıç telkinlerini indirdim gece uyurken hafif kısık sesle sabaha kadar 10 saat boyunca çaldı böyle etkisi olur mu olursa beni rahatsız etmiyor yalnız yatıyorum 1 sene rahat dinlerim böyle |
Sekiz saati geçmeni kimse tavsiye etmiyor.Baştan kolay gelecektir ama bilinç altın bombardımana tutulurken ilerleyen dönemde kafanı kaldıramaz olacaksın.Telefon bile seni zor uyandıracak.Cumartesi pazarları 11 saat dinlediğim oldu özellikle doğa ve su sesinde.Uyanmak istesem dahi kafamı kaldırıp uyanamıyordum.
Sonra sabah kalkınca müziği kapatıp üzerine bir iki saat uyuduğumu biliyorum.O uyku öyle rahatlatıyor ki.Dokuz saat bence maksimumda iyi.
Ses seviyesinin bir önemi yok ben hoparlorle hatta kulaklıkla (büyük müzik kulaklığı film izlemiştim ve takılı kalmış hatta son sese getirince neden bu az çıkıyor demiştim) dinledim fark etmiyor.Sadece hoparlörle belli bir mesafede olunca arkadaki telkinleri daha rahat duyabiliyordum ve aşırı direnç oluştu.
Bilgisayar yan odada arada küçük bir metrelik koridor var rahat duyuluyor.Sonra bilgisayarı odaya taşımaya başladım ve kendi hoparlörünü kullandım.
Hatta uykum çok hafif olmasın diye klasik müzikli olanlarda ses düzeyini % 30 gibi yapıyorum.