Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2016, 11:04 AM   #250 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Dört döngüyü tamamladım.Yukarıda meditasyon mudur artık nedir onu yaptım.

Z'ponopono okumaya başladım.Kantaron yağlı çaya devam ediyorum.Hangisi ne etti , bilemiyorum.Telkini çok dinlemekten mi yoksa benim burnumdan nefes alırken zorlanmamdan mı bazen üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyor.Yumruğum sıkılı uyuyorum her halde o hala devam ediyor sabahları ellerim taş gibi uyanıyorum sanki gün boyu kil yoğurdum.

Bu dönemde ne oldu?Değişik bir kendine güven isteği geldi hani bunu çok da tarif edemem ama öyle haplanmış her şeyi yaparım modunda bir öz güven değil hala daha yolum var.Sanki biraz rahatlamış olmaktan gelen içsel öz güven gibi.Şu an wing chun'a başladım.İkinci haftam geçen gece dövüş sanatları bile bana bundan fazla öz güven veremez gibi bir laf ettim kendime.Bu arada wing chun'un en belirgin farklı rahatlama üzerine kurulu olması.Kasları rahatlatıyorsunuz ki hareketler aksın.Bunun Ying Yang'den meşhur iç içe geçmiş çember gelen felsefi bir yönü var.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yin_and_yang

Kuvvet yumuşaklıktan , yumuşaklık kuvvetten gelir.Gece ve gündüz gibi her şey iç içedir.Neyse ben kendimi kasıyorum aslında kasıyordum. Bu durumu aşabilmek için başladım hatta.

Geçen döngülerimde bazen müdürle iş konuşurken heyecandan kekemelik vardı.Aşırı bir durum değil normalde nadiren olur.Telkinlerle başlamıştı.Şu an aşırı bir sıkıntı yok ama başka bir konu hakkında çok düşünüyor ve kendimi yoruyor , üzüyordum bu sefer o geldi.Onu çay ile aştık.

Dalgalanmaların şekli değişiyor.Biz de zaten Müzeyyen Senar'dan Dalgalandım da duruldum şarkısını dinleyebilmeyi iple çekiyoruz.

Kendimle alakalı daha fazla sorumluluk alıyormuşum gibi bir his var içimde.Vazife ile alakalı sorumluluk almaktan çekinmiyorum ama bir ayakkabımı boyamaktan çekiniyorum. Ayakkabımı boyadım.

Benim patavatsız bir arkadaşım var.Aslında çok samimiydik ama o samimiyet tez ayrılık getirdi.Biz de onun negatif yanlarını gördük.O sende bir şey mi var , bilelim ne bu mutluluk hali dedi.Cümle böyle değilde onu yazarsam farklı anlamlar çıkar.

Yeni geçmiş oluşturucu da var telkinlerin arasında.İlginçtir lisede hoşlandığım ama bana kötülük yapmış bir kız vardı.Çekirdek inançta bahsetmiştim Abdullah beye.Kızın ismini unuttum sanki.Hatırlamaya çalıştıkça aklıma gelmiyor.Üçüncü dördüncü düşünce ha ..... diyorum.Geçmişte ki bazı anılarım canlanıyor ama onu anılarda yaşadığımı düşünmüyorum sanki.Geçmişte daha az yaşıyor gibiyim ama bu net bir durum değil.Kendime devamlı dün dünde kaldı ve ben bugünü yaşıyorum diyorum.

Anlattığım gibi son döngüde daha az telkin vardı(new age).Sanki ana çekirdek inançlar onlar gibi.Hesaplarıma göre bana bir en az 14-15 döngü gerekiyor ki tüm telkinler etkisini tam hissettirsin.Ben dördünü bitirdim.

Dur bakalım ne olacak.Anlatmadığım bazı şeylerde var elbet ama işin bir şeyini çıkartmamak lazım.Şunu yaptım bunu ettim gibi.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla