Konu: mutsuzluk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2016, 10:06 AM   #3 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: mutsuzluk

Alıntı:
salihh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyoruz hicbirseyden şakacı biri değilim hatta sıkıcı biriyim.Espiri yeteneğim sıfır herkes benden kaçıyor özgüven desen sıfırın altında sifr.Korkuyorum herşeyden Korkuyorum ne olacak bilmiyorum hayat böle çok zorrr
Hoş geldiniz.Komik olmak şakacı olmak bir mizaç özelliğidir.Herkes çakma Cem Yılmaz olacak diye bir şey yok.Rahmetli Kemal Sunal'ın özel hayatında çok ciddi birisi olduğu insanların yanına yaklaşırken korktuğunu anlatır onu tanıyanlar.İşiniz güldürmek dahi olsa gülmek istemeyen biri olabilirsiniz.

Tüm bunlara rağmen gülmek insana iyi geliyor.Komedi programlarını ve skeçleri güldür güldür gibi izlemeni tavsiye ederim.Yalancıktan da olsa aynaya karşı gülümse çok fark ettirdiğini göreceksin.

Korkmak insanı hayatta tutar denge önemli ben bazen aşırı korkusuz bazende korkak olabiliyorum.Bu doğal bir mekanizmadır önemli olan ise bunu aşabilmektir.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla