Cevap: Deliriyormuyum acaba ? öncelikle teşekkür ederim yorumun için
telkinleri daha dinlemeye başladım ama en kısa sürede başlıcam. tedavisi olduğunun farkındayım şu iç ses gitmiyor bir türlü 1-2 ay önce kulaklıkla son ses müzik dinliyordum 35-40 dk felan o kafamı boşaltıyordu rahatlatıyordu. ama şimdilerde o bile fayda vermiyor artık. psikiyatriye gitmek istememin sebebi yalnızca ilaçlar yoksa bende biliyorum sorunun ne olduğunu bana diyeceği işte sosyal ortamlara gir ufak fak sohbet et insanlarla ama olmuyor işte kaç kere denedim olmuyor gaz geliyorum tamam diyor bir şey tutuyor sanki. bide konuşma planlı olunca hepten sıyırıyorum bu sefer diyeceklerimi ezberlemeye çalışıyorum hata yapmamak için sonra olabilecek bütün ihtimaller kafamda canlandırmaya başlıyorum bu sefer baş ağrısı tutuyor yine. şunuda biliyorum ben birine merhaba desem , saati sorsam , adres tarifi sorsam hiç birşey olmayacak bu durumda benim değil karşı tarafın heycan yapması lazım ben neden yapıyorum bunu bilmiyorum birşeyler engel oluyor hep. rol model olarak sınıftakilere bakıyorum gidiyo mesela birisine naber napıyon vs güzl sohbet diyorlar sıkıntı yok ama ben yapamıyorum nedense .öyle hiç arkadaşım yok değil sınıfta 2 tane samimi arkadaşım var 3-5 kişi ilede yeri geldiğinde muhabbet ediyorum. çok tuhaf bi durum bu :) bazen gaza gelip şöyle diyorum çokta umrumda milletin ne düşündüğü kafama göre davranıyorum . arada olsada böyle davranabiliyorum. |