Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 01:13 AM   #47 (permalink)
gizkudra
Teğmen

Tesekkür: 14
8 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gizkudra is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Merhabalar yaklaşık 3-4 aydır telkınlerı dınlıyorum..ılk baslarda gunde 10 saat cıvarında belkıde 10 saati geçkınce dinledim ego ve sıcluluk telkınlerını..daha sonra kendıne guven sırayla dıgerlerını ekledım..dınlemeye basladıgım ılk gunlerden ıtıbaren gercekten ınanılmaz degısımler yasadım ve hayatımla ılgılı cok yol aldım dıyebılırım.Oldukça sıkıntılı bir dönemde bulduğum bu site ve telkınler beni olumlu yönde etkıledı baslarda bas agrısı yasadım inaılmaz bır su içme isteği vardı..hatta bir ara onlarsız yapamayacağım dıye düsündüm..yavas yavas farkında olmadan azalttım cunku hıc ara vermeden 10 saatı geçkin dinliyordum.Bu beni korkutmuştu ama sonra daha az ihtiyaç duymaya başlayınca korkularım yersiz olduğunu gördüm..zaman gectıkçe bir telkın bagımlısı olmadıgımı anladım..:)

Etrafımdaki insanlara önerdim..onlarda çok memnunlar..ve birçok kişi değiştiğimi söylüyor bunu duymak güzel..değişmek derken zaten dışarıya karşı pozitif girişken bir insandım faka t kendi içimde ve özel ilişkilerimde dehşet kaygılar yasıyordum..değişim ışklla kedını gösterdi bende insanlar ışığımın değiştiğini söylüyorlar..insanın içinde rahatlık ve mutluluk dışarıya böyle yansıyor demek ki..birçok şey değişti hayatlarında.Bunları görmek beni mutlu ediyor güzel şeylere vesile olduğumu hisettmek..Daha az sinirleniyorum,takıldığım ve korktuğum şeylerden korkmamaya başladım..Başarısızlıktan,mutsuzluktan,yanlızlıkta n ve terkedilmekten..Korkmuyorum artık şunu anladım ki artık ve nihayet..olumsuzluğu ben çekmişim hayatıma bunca zaman ve öğrenilmiş çaresizlikle sürdürmüşüm hayatımı..Bu arada daha dik ve gülümseyerek yürüyorum:)

Sessiz dedikleri üyelerdenim galiba bugune kadar bir kez falan yazmısımdır..inanın üşeniyorum yazmaya..benım gibi bir çok kişi vardır eminim..bu arada istanbul toplantısına katıldım ve çok memnun kaldım..güzel insanlarla tanıştım herkes çok pozitifti...Bu arada telkınleri meditasyon ile desteklemeye çalışıyorum geç başladım gerçi ama daha iyi olduğunu farkettim..
gizkudra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla