Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2016, 11:46 AM   #159 (permalink)
ignorabimus

Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ignorabimus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilo verme yeni telkini

Bu gün ikinci günüm arkadaslar.

Dün yine sabah islerim vardi aksam 8 gibi basladim bu saate kadar dinliyorum. Yine kulaklik kullanmadim ve baska telkin eklemedim.

Bu gun daha fazla etki hissdiyorum. Acikcasi placebo etkisine cok musait bi insanim. Kimseyi yaniltmamak adina oldukca nötr olmaya çalışıyorum. Dun cok kahvaltidan sonra aksama kadar hic acikmadim. (cok saglam kahvalti yapsam da surekli acikirim iştahlı bi insan oldugumu soylemistim.) Annem surekli aciktik artik dese de ben hala midemin dolu oldugunu yemekleri sindiremedigimi hissettigimi söyledim. Bende bu tarz bi farkindalik oldu. Yani midemde yemegin sindirememiş olmasi beni tekrar yemek isteginden uzaklastirdi. Ama saate bakinca coktan 8 olmustu ancak o sekilde ikna oldum. Aksam yemeginde yine cok fazla yedim ama rahatsizlik hissetmedim. Ama yemekten sonra canim tatli biseyler yemek istedi. Mikrodalga keklerim meşhurdur benim. Icine butun kalorili seyleri katip 2 dk da yapip yerim. Yine oyle bisey yaptim. Ama bu sefer bitirmekte cok zorlandim. O kadar sekerli geldi ki. (biseyin bana cok sekerli gelmesi de olacak sey degil. Cikolatanin arasina cikolata koyup yiyebilirim.) Sonra iste birsuru su icip yattim.

Ve bu sabaha gelelim... Bu saat oldu midem bulaniyor hala. Yataktan bile cikamadim. Su dahi girsin istemiyorum vucuduma. Genelde gece yatmadan kocaman bir keki gümlettiysem sabah cok fazla sucluluk hissederim pismanlik hissederim ama sucluluk gibi bir duygu degil su an yasadigim. Mide bulantisina benzeyen rahatsiz bir duygu hissediyorum. Tartilmadim cunku diyet yapmiyorum ve tartisa gordugum rakam moralimi bozacak biliyorum. Bi sure daha tartilmayacagim.

Diger arkadaşların hissettiği değişimleri de merakla bekliyorum. Herkese basarilar ve iyi gunler dilerim.
ignorabimus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla