Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2016, 11:51 AM   #248 (permalink)
ignorabimus

Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ignorabimus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilo verme yeni telkini

6. Gunun sabahi:
Istah azalmasi ve yemeklerden duydugum hazda azalma devam ediyor. Ama ne yazik ki butun o sagliksiz gidalarin cazibesini asamiyorum. Aklimda soyle bir yargi olustu sanki; Nasil olsa bu telkini dinledikten sonra bir daha bu gidalar cekici gelmeyecek saglikli beslenmek isteyecegim e o zaman ben de daha cok yiyeyim. Bu dusunceyi kiramiyorum. Sanki diyet yaptigim zamanlarda birakinca nasil kontroli kaybedip yiyorsam ayni hisler.

Diger bir etkiyse gece yemek yiyince direk uyuyamiyorum artik. Istemsizce sindirip oyle uyumaya calisiyorum. Ama sabahlari da zink diye 7 olmadan uyaniyorum. Bu yuzden sabahlari uykulu ve halsiz hissetmeye basladim. Bu gun de depresif bir ruh halindeyim butun bu sebeplerden.

Henuz gercek bir etki gormek icin cok erken aslinda. Sucluluk, ego ve ozguven telkinlerini neredeyse iki ay kulaklik kulagimda yasayarak dinlemistim ve etkiler ben pek de anlamadan ortaya çıkmaya başlamıştı. Hele ilk haftalarda bas agrisi ve uykusuzluk yuzunden zombi gibiydim.Bu sefer de oyle olmasini bekliyorum. Belki 2 - 3 ay sonra yemekle ve bedenimle omur boyu kuracagim saglikli iliskinin basladigini farkedecegim. Su asamada hala yemek-duygu-beden arasindaki denge benim icin cok sagliksiz ve hassas.

Sizlerin hissettigi etkileri de merakla okuyorum. Dilerim bu denge hepimiz icin mumkun olur arkadaslar.. Iyilik ve saglik hepinize 😌
ignorabimus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla