Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2016, 10:21 AM   #17 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı

firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Seçimler ve Sonuçlar

Niyet

Bugün karşıma çıkan seçimlerin farkına varıyorum. Tüm seçeneklerin olası sonuçlarını değerlendiriyorum ve enerjim yaşamım açısından en uygun olanını seçiyorum.

Ana Fikir

Her gün farkında bile olmadan binlerce seçim yaparsınız. Yaşamınıza dikkatle baktığınızda her an bir enerji seçimiyle karşı karşıya olduğunuzu görebilirsiniz. Bu durum aldığınız her karar açısından geçerlidir. Ne yapacağınıza yiyeceğinize düşüneceğinize hissedeceğinize neye inanacağınıza ve gün içinde karşılaştığınız durumları nasıl değerlendireceğinize karar verirsiniz.

Uzun vadede bilincinizi ve yaşam gücünüzü oluşturan şey yaptığınız bu küçük seçimlerin toplamıdır. Bunlar belirleyici anlardır-farkında olsanız da olmasanız da.

Dolayısıyla aldığınız kararların yaşamınızdaki nihai sonuçlarını dikkate almaya gayret edin. Karşınıza çıkacak büyük küçük tüm seçimlerin gerçek ve enerjik sonuçlarını değerlendirin. bilinçli seçimler yapmanın getireceği güç sizi şaşırtacaktır!

Seçimler ve Sonuçlar Uygulamaları

1-Her gün karşılaştığınız sayısız seçimin farkına varmaya gayret edin. Bir şeyin alışkanlık haline dönüşmesi bu seçimi sürdüreceğiniz anlamına gelmez. Sağlıklı kararlar olumlu inançlara ve yüceltici yorumlara dayanır. Olumlu davranışlar sınıfına zamanınızı iyi kullanmak onurlandırıcı kararlar vermek ve kendinize iyi bakmak gibi şeyler girer. Bunları ve diğer seçimleri değerlendirirken olası sonuçları da dikkate alın ve akıllı seçimler yapın.

2-Enerjik sonuçları aklınızdan çıkarmayın. Yansıtmak istediğiniz türden bir enerjiyi ortaya çıkaracak düşünce ve inançları seçin. Kararlarınız ve yaşam rezonansınız bilinçli olsun.

Seçimler ve Sonuçlar Olumlamaları

Her gün sayısız seçimle karşı karşıya olduğumu biliyorum. Bu seçimlerin her birini bilinçli bir şekilde gerçekleştiriyorum.

Gün içinde aldığım kararlar beni tanımlar enerjimi belirler. Düşünürkenkonuşurken davranırken sevgi dolu ve onurlandırıcı seçimler yapıyorum.

Yeme içme hareket uyku gibi konularda sağlıklı seçimler yapıyorum. Bedenime ve zihnime değer veriyorum. Düşünmeden tepki vermiyor bilinçli kararlar alıyorum.

Korkudan kaygıdan kıskançlıktan önyargılardan uzak yaşamayı seçiyorum. Bu tepkilerden kurtulmayı huzur içinde yaşamayı tercih ediyorum.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla