Cevap: Dna değişimi belirtileri Kişisel Güç
Niyet
Bugün gerçek gücümü hayata geçirme kendime yararı dokunacak seçimler yapma ve eylemler gerçekleştirme niyetindeyim
Yaşamımdaki gücün kontrolünü elime almak benim hakkımdır
Ana Fikir
Özgün güç sizin insan olarak doğuştan gelen hakkınızdır Kendinizi gerçekleştirmeye başlamanızın zamanı geldi
Küstahlık ya da bencillik edin demiyoruz Kişisel seçimlerinizde bilinçli ve kontrollü olun yeter
Yaşamınızdaki gücün kontrolünü ele geçirmek kimi zaman büyük cesaret gerektirebilir – özellikle de bu güçten vazgeçmeyi alışkanlık haline getirmişsenizAncak önemli meselelerde kontrolü başkasına bırakırsanız enerjinizi ve kaderinizi de onların ellerine bırakmış olursunuz
Teslimiyetçi pasif zihniyeti bir kenara bırakın Bu tutum yaşamınızı nasıl sürdürmeniz gerektiğine karar verme hakkının başkalarında olduğu inancıyla sizi güçsüz kılacaktır Gerekirse gücünüzü tekrar ele almaya ufak adımlar atarak başlayın
Kendinize yaşamınız hakkında tek söz sahibi kişinin kendiniz olduğunu hatırlatınAklınızdan geçenleri dile getirin Net ve mantıklı taleplerle ortaya çıkın ve seçtiğiniz yolda ilerleyecek cesareti toplayın
Kendi adınıza hareket etmeyi sürdürdükçe Evren de sizin için daha fazla şey yapacaktır
Kişisel Güç Uygulamaları
1-Hemen şu anda kendinize güç katmayı seçin Gün içinde çeşitli kararlar verirkentutarlı güçlü ve disiplinli davranın Ne yiyeceğinizden diğer insanlarla nasıl bir etkileşim kuracağınıza dek her konuda güçlü olun!
2-Gücünüzün tükendiğini hissettiğinizde kendi kendinize çıkarınız doğrultusunda harekete geçmek adına ne yapmanız gerektiğini sorun Düşüncelerinizi dile getirmeyi hak ettiğinizi bilin ve bu uğurda risk alın Başlarda dirençle karşılaşırsanız da zamanla gücünüzün arttığını göreceksiniz Derin bir soluk alın ve ilk adımı atacak cesareti toplayın
Kişisel Güç Olumlamaları
Giderek güçlü bir insan haline geliyorum Sınırlarımı çiziyorum ve kendi adıma harekete geçiyorum
Kendi gücümün kontrolünü elime almak ve yaşamıma dair kararları vermek benim hem hakkım hem de sorumluluğumdur
Kişisel gücümü kullandıkça ihtiyaçlarımın da giderek daha fazla farkına varıyorumKendimi daha fazla düşünüyor ve daha fazla gerçekleştiriyorum
Yaşamımın itici gücü olarak cesarete ve güce sahibim Kişisel gücüm her geçen gün büyüyor |