Cevap: Dna değişimi belirtileri Kişisel Amaç
Niyet
Bugün amaçlı bir şekilde yaşamayı seçiyorum. Kararlarımı ve davranışlarımı kendi kişisel profesyonel ve tinsel önceliklerimle uyumlu hale getiriyorum. Kendi yoluma ve amacıma değer veriyorum.
Ana Fikir
Yaşamda bir amacınızın olması odaklanmanıza yardımcı olur ve hedeflerinize doğrudan ilerlemenizi sağlar. Söz konusu olan sadece profesyonel hedefler değildir. Aileniz hobileriniz gibi kişisel amaçlarınız; tinsel bir bağ kurmak büyük bir aşk gibi ruhani amaçlarınız da vardır.
Bütün bunların her biri her gün en azından bir süreliğine odaklanmanızı hak edecek kadar önemlidir. Bu yüzden her birinin üzerinde düşünecekplanlayacak kadar zaman ayırmalısınız. Bu yolla enerjinizi de büyük ölçüde güçlendirebilirsiniz.
Henüz amaçlarınızı belirlemediyseniz işe ilgilerinizi ve kişisel değerlerinizi yansıtan şeyleri düşünerek başlayabilirsiniz. Gerekirse tutkuyla bağlı olduğunuz şeyleri kağıda dökün ve kişisel hedeflerinizle bunları bağdaştırmanın yollarını araştırın. Bu arayışı kesinlikle hafife almayın. Yaşam gücünüzü duygularınızı ateşleyen amaçlarla birleştirdiğinizde bitmek bilmez bir tatmin yaşayacak başarı için herhangi bir şeye bağımlı olmaktan kurtulacaksınız.
Kişisel Amaç Uygulamaları
1-Önünüzdeki günü düşünün ve amacınızı öncelikli hale getirebileceğiniz bir zaman belirleyin.
Ancak bu noktada amaçla motivasyonu birbirine karıştırmamanız gerekir. Çamaşır yıkamak sizi motive ediyor olabilir ancak bunun kişisel amacınızın bir parçası olduğunu sanmıyorum. Kişisel ilgi alanlarınızı ihmal etmenizi gerektirecek bu tür işler zamanınızın büyük bölümünü alıyor olabilir. Yine de size heyecan veren ve gerçek amacınıza yaklaştıran şeyler yapmaya gayret edin.
2-Gün içinde farklı amaçları nasıl bir araya getirebileceğinizi araştırın. Bu sayede ruhsal enerjinizi profesyonel ya da kişisel yaşamınızla bağdaştırmanın yollarını bulabilirsiniz. En azından kendinize ve başkalarına daha fazla şefkat ve sevgi göstermeyi amacınızın bir parçası haline getirebilirsiniz.
Bu yolla size yaşamınızın her alanında yardımı dokunacak olan Evrensel sevginin büyük enerjisini harekete geçirebilirsiniz.
Kişisel Amaç Olumlamaları
Uyumlu bir yaşam sürdürüyorum. Derin bir soluk alıyor ve hedeflerimden sapmadan yola devam ediyorum. Yolum amacım ve önceliğimdir.
Tutkuyla ve kişisel güç içinde yaşıyorum. Her gün kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum. Amaçlı bir yaşam sürdürüyorum.
Kendi mutluluğumun peşinden koşmanın bana bir zararı yok. Özümü ve ruhumun amacını mutlu edecek seçimler yapıyorum.
Her gün deneyimleyebileceğim sevgi anlayış ve gelişim fırsatlarını kolluyorum. Bu da enerji planımın bir parçasıdır.
Amacım mutlu ve umutlu bir yaşamdır. Hep de öyle olacaktır. |