Ynt: Derya'nın günlüğü merhabalr
uzun zamandır pek bir şey yazmıyorum günlüğüme çünkü pek bi etkinliğim yok. evde oturmaktan başka.
ama bugun çok mutluyum o yüzden paylaşmak istedim.
bugun notlarım açıklandı çoğunu zaten iyi olarak bekliyordum ama bir ders beni çok şaşırttı beklediğimden yüksek gelerek. çünkü hayal kırıklığına uğradığım zamanlar da olmuştu beklediğimden daha düşük not aldığım ama bu sefer gerçekten çok şaşırdım.
ve bu aldığım notlar üniversitede aldığım en yüksek notlar oldu. tabi şimdilik :):)
diğer yandan mutluyum çünkü sırrın ne olduğunu yeni keşfediyorum. daha önceden herkesde bir sır olduğunu biliyordum ama nasıl çalıştığını bilmiyordum.bunu da filmi seyrettikten sonra öğrendim.
önce istemek; sonra hayalinde canlandırmak. onu elde ettiğinde ki coşkuyu heyacanı gerçekten hissetmek. ben bunu yapmayı denedim. hayal ettiğimde kalbim gerçekten küt küt atıyor, çok heyecanlanıyorum.
ve bir de önemmli olan şeyse hiç bir zaman bunun peşinin bırakmamak. çünkü olayın gerçekleşmesi süresi kişiye göre değişirmiş ve senin bunun işe yaramadığını düşünmen bile doğaya bir tür emir vermekmiş ve o zaman gerçekten işe yaramazmış işte.
bakalım ben de deneyeceğim bunu yapabildiğim kadar. benim çekim kuvetim ne kadar kuvvetli görücem.
__________________ ----CARPE DIEM---- |