Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 09:11 PM   #9 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Neden böyle yapıyorsun ki? Sana daha nasıl davranabilirim? Kızıyorum olmuyor, alttan alıyorum sevgiyle söylüyorum aramız iyi oluyor ama bu sefer de yıpranan ben oluyorum.Hoş her şekilde yıpranıyorum ya..
Dün bi an duygulanıp, seni özleyip, gözyaşları içinde yazdığım mailim için bi teşekkür bile etmedin.Aslında teşekkür beklemedim sana yazdıklarım için.İçimden gelmişlerdi.Sana olan sevgim,geleceğimiz için hayal ettiklerim hepsi doğru..Ve bunları hissettiğim için bana minnettar olmanı gerektirecek birşey yok ama ne bileyim en azından maili okuduğunu gösterecek bişey yapsaydın.Sonradan tartışırken '..dün neler söylemişsin şimdi neler söylüyosun..' dediğinde anlamasaydım keşke okumuş olduğunu.
Evet içime büyüyor beni buraya geldiğimden beri bir kere arayıp 'Seni özledim.' diyememen.. Ya da 'Sadece sesini duymak için aradım.' diyebilseydin keşke bikere. Öyle içime büyüyorki! Düşündüğümde bianda ilişkimize olan tüm inancım sarsılıyor.Bilirim ketumsun, öyle her içine doğanı pat diye söylemene izin vermez kımıjı dudakların..Belkide annen öldüğünde kapadın kendini, kilitledin kalbini. Peki ben bunca zamanda açamadım mı yüreğini? Bunu yaptıracak kadar da mı sevdiremedim kendimi? Ya da bu kadarcık şeyi bana çok mu görüyorsun mavişim.. Şimdi arkamı dönüp gidemiyorsam, seni sevdiğim için, sana yardım etmek istediğim için.Ama ben daha çok küçüğüm ikimize de yetemiyorum özür dilerim.. Bazen yeterince olgun davranamıyorum(!) Evet bazen gerçekten alltan alamıyorum ya da istediğin kadar tepkisiz kalamıyorum bazı şeylere napayım.. Sadece yanyanayken olmuyo sevmek.Önemli olan uzaktayken hissettirebilmek sevdiğini.Ama sen benim hislerimle illgilenmiyorsun doğru.'Ben böyle seviyorum,seviyorum da diyorum inanmıyosan daha napabilirim.Ben başkaları gibi olamıyorum napabilirim.Ben böyleyim söyleyemiyorum napabilirim.' Birşey yapma lütfen, beni kazanmak için hiç çaba sarfetme sen olur mu? Hep beni üz ağlat.
Tek isteğim seni kazanabilmek.Biraz açsan kendini.Biraz istekli davransan.Geçenler de ilk defa 'Sen de benim için çabalıyosun biliyorum.' demiştin ne kadar mutlu olmuştum.Demek ki bazen sadece sorunun ben de olmadığını görebiliyosun.İki gün önce hergün bi kelime oyunuyla oynadığımız ingilizce öğrenme oyunumuzda ben o günün kelimesini söylemeyi unuttuğumda onu sorup öğrenmek istediğinde de çok mutlu olmuştum.Ama bunlar henüz çok küçük şeyler.. Biliyorum ben senin farkında olmadığın bu yolculuğa çıkarken çok zorlanacağımı biliyordum ama bazen sabredemiyorum.Bugün yine patladım sana o yüzden.İstediğim ufak şeyleri bile yapmaman, gönderdiğim önemli olduğunu söylediğim, izlemeni istediğim video için dört beş gündür bi zaman ayıramamış olman kızdırıyor beni işte.Ve bunu yapmadığın için işini bahane etmen..Sanki beş gündür hiç yarım saat zamanın olmadı değil mi? Çünkü işin herşeyden önemli.. Herşeyi de en doğru yoldan yaptığına o kadar eminsin ki.. Bugün bana dediğin gibi yapmak istediğin şeyler için zaman ayır sadece bundan sonra.Benimle de iş saatinde msnden görüşebildiğimiz zamandan başka özel zaman ayırma sakın..Böyle yaparak sevgimi katlettiğin gerçeğinin de özenle üstünü örtmeye devam et!!
Ben mi çok şey bekliyorum acaba?Ben mi anlayışsızım Allah'ım? Çok mu kaprisliyim dediği gibi herşeyi büyütüyor günlerce bişeyin içinden çıkamıyor muyum? Yine mi beceremedim bişeyleri? Sevmeyi beceremeyen ben miyim??
Tüm enerjimi bitirdin yine teşekkür ederim.Ağlattığın için de..Bu kez msnde kalıp sana herşeyi yeni baştan anlatmayı seçmek yerine güle güle dedim çıktım.Düşünmemeye çalıştım.Ama sonradan yine dayanamayıp girdim baktım birşeyler yazmış mısın peşimden? Evet. 'Ben böyleyim bilmiyor musun? Noldu şimdi anlamadım..'
Keşke bi kere anlamaya çalışsaydın!!