Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 12:28 AM   #146 (permalink)
güldeniz
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 6
Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güldeniz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Tek kelimeyle "HARİKA" bir toplantı oldu. Forumun asları ve olmazsa olmazları Atakan Bey, Shamanich, Keops, Mustang, Redflowers ve Novos başta olmak üzere tanışmaktan ve tanımaktan çok mutlu olduğum, keyif aldığım arkadaşlarıma bana yaşattıkları bu güzel ve değerli gün için çok çok teşekkür ederim. Düşündüm ki... shamanich'in ısrarla vurguladığı "karşılıksız sevmek" bu olmalı.. Uzak yollardan hiç üşenmeden, yerinmeden, yanına sadece içinde taşıdığı insan sevgisini, paylaşma hevesi ve heyecanını taşıdığı bilgilerini alıp gelen birilerinin varlığını işitmiş olsam ya da yakınlarda olsa da sırf etrafına birşeyler verebilmek, topluma birşeyler kazandırabilmek için hayatta en önemli maliyetlerden biri olan "zaman"ından vazgeçen birilerinin olduğu söylenseydi, deli bunlar der belki de inanmazdım!! Ama var işte...

Materyalist düşüncelerin içine sürüklenen, artık kapitalist sistemin bir parçası olan insanlar arasında hala böyle mükemmel insanlar var.

Herşey gönlünüzce olsun.. Yolunuz açık ve dikensiz olsun güzel insanlar. Sizler var olduğunuz ve varlığınızı bizlere hissettirdiğiniz müddetçe hep bir umut olacak.. Yeniden görüşmek dileğiyle..
__________________
Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer doğru saftaysan seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır.
güldeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla