Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 02:58 AM   #12 (permalink)
jaunty
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test)

Değişim ile Uğraşıyorsunuz

Yakın bir tarihte yeni bir ilişkiye yada yeni bir işe mi başladınız, yada yeni bir yere mi taşındınız? Rüyalarınız şu aralar yeni bir sürece başlamanın sıkıntılarını yaşadığınıza işaret ediyor. Genelde normal yaşamımızda bir takım değişiklikler olduğunda rüyalarımız ilgili stresi ve verdiğiniz çabayı yansıtırlar. Rüyalar sadece uyarmakla kalmaz aynı zamanda değişimleri gözlemleyebileceğiniz güvenli bir alan oluştururlar. Bilinçaltınız vücudunuzda oluşan her tür değişimden haberdardır. Ayık olduğunuzda sizinle duygular aracılığı ile konuşmaya çalışır ama her zaman bu işe yaramaz. Dolayısıyla sesini size rüyalar aracılığı ile duyurmaya çalışır. Rüyalarınızın anlamını bulmaya çalışın: Rüyanızın temel konusunu hayatınızdaki büyük olaylardan biri ile bağdaştırıp bağdaştıramayacağınıza bir bakın. Rüyanız ile birlikte yaşadığınız duyguları da düşünün, ikisini bir arada anlamlandırmaya çalışın. Bu şekilde rüyanızın ne söylemeye çalıştığını ve hayatınızın hangi aşamasına işaret ettiğini bulmayı başarabilirsiniz.

Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz.
HMMM hmmmm hmmm hatırlayamıyorumki diyerek teste başladım cevaplar bana hitab etmese de en uygun olanı işaretledim sonlara doğru tam teste ısınmıştımki maalesef test bitti
Ama birde baktım doğru tahmin yeni bir yere taşındık evet.
Öneriyi az sonra yatarken uygulayacağım. teşekkurler.
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla